Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már jó ideje gondolkozom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már jó ideje gondolkozom, hogy mitől lehetnék esélyes a lányoknál, mi kell nekik igazán manapság, ha nem vagyok pénzes, magas, kigyúrt, illetve max átlagos arcra?

Figyelt kérdés

2012. júl. 16. 02:52
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:

Túlságosan a külsőségekre koncentrálsz!

pl: Rendkívül vonzó humoros sármos személyiség!

(F)

2012. júl. 16. 02:58
 2/38 anonim ***** válasza:
41%

a lányok bugyija még,

attól lehet nedves,

ha a kijelölt pasi,

nagyon rendes, kedves.

2012. júl. 16. 03:00
 3/38 A kérdező kommentje:

ma 02:58

Igaz, de én úgy látom, úgy tapasztalom, hogy a tizen és huszonéves korosztálynak ez számít elsősorban. Többnyire ezért utasítanak el a lányok, mert nem vagyok jó pasi külsőre. Nem egy lány megmondt,a hogy ronda vagyok, és letiltott msn-ről.

2012. júl. 16. 03:01
 4/38 anonim ***** válasza:

ne is foglalkozz velük.

biztos ilyen rohadt jól kinézek duckface csajok...

hallod gondolj már bele ember, ezek hol lesznek 10 év múlva?!

Teljesen lehasználtak lesznek és ők fognak téged keresni.

Igen értem én.Engem csak elutasítanak, nem mondják hogy ronda vagyok - csak nem az esetük ,de kb mind :D

Egy kövér srác mondta ,hogy 4hónapja edzeget .nem kigyúrt állat ,csak sportos és az edzések (futás ,fekvő) első / 2. hónapjában már jöttek a csajok.

Persze ,hogy értem!Nekem is ez a gondom.Az elutasítás - aztán meg összejön egy sokkal kevesebbel mint én. :/

Próbálnék én segíteni,de magamon sem tudok (első válaszoló)*i know that feeling ,bro*

2012. júl. 16. 03:07
 5/38 A kérdező kommentje:

ma 03:00

Épp ez a gond, hogy túlságosan rendes, kedves vagyok a lányokkal, ez így nem jó, mert csak barátnak fogadnának el, de persze, ha jóképű srác kedves velük akkor biztos járnának vele, ezt elhiszem. Meg láttam is rá példát.

2012. júl. 16. 03:08
 6/38 anonim ***** válasza:

Azokkal egyszerűen ne légy barát..

Akkor meg te ne fogadd el őket barátnak.

Bár nem vagyunk beljebb :D

Egyik o.társam is keres bnőt mondtam neki elmehetnénk csajozni.Nem akart.

Ha gondolod (és nem lakunk őrült messze) én szívesen elmennék veled :D

Jobb esetben mindkettőnknek összejön egy bnő :D ;) (1.válaszoló voltam)

2012. júl. 16. 03:11
 7/38 anonim ***** válasza:
Pedig pont, hogy a fiúk mennek a külsőségekre, nem a lányok! A lányoknak rendes, kedves, intelligens fiú kell. Persze ne legyen mackós, egy kis izom nem árt, de inkább vékony legyen, mint hájas.
2012. júl. 16. 03:12
 8/38 anonim ***** válasza:
Tanulmányozd ezt a kérdést létszíves, és írd le, mire jutottál: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__31959..
2012. júl. 16. 03:16
 9/38 A kérdező kommentje:

ma 03:11

Okés, írtam privit!

ma 03:12

Szerintem a lányok sem adják lejjebb, én legalábbis nem ezt tapasztaltam magamon. Mégis mi másért utasítanának el rögtön, ha nem a külsőm miatt? Főleg, amikor meg is mondja, hogy ronda vagyok és letilt vagy bocsi, de ne inkább ne mutattál volna képet, mert ilyet is kaptam már, ami nagyon jól esett, amúgy is mindig rondának láttam magam, ezért is nehéz kezdeményeznem, folyton ott az érzés, hogy ronda vagyok és a lányoknak szép hapsi kell, most az a poén, hogy még a csúnyább lányok is elutasítottak, akik nekem nem jöttek be.

2012. júl. 16. 03:19
 10/38 anonim ***** válasza:

Stílusváltás esetleg?

Írtam vissza. :(

/1.válaszoló./

2012. júl. 16. 03:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!