Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok ennyire félénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire félénk típusú lány?

Figyelt kérdés
Tizenéves lány vagyok, vannak barátaim és fiúk se kerülnek el mégis nagyon félénk vagyok.Amikor odajönnek hozzám egyszerűen leblokkolok és meg se tudok szólalni és egy randi előtt vagy csak egy sima tali előtt napokkal parázok.Eddig szinte mindig csalódtam a kapcsolataimba pedig eddig kevés volt.Mindig rossz élményeim vannak a fiúkkal kapcsolatba pedig választék van elég de félek hogy csalódni fogok.Mit tehetnék hogy levetkőzzem a félelmemet?
2012. júl. 15. 12:03
 1/9 anonim ***** válasza:
5%

"a fiúkkal kapcsolatba pedig választék van elég"

Szerintem az a probléma hogy túlságosan nagyképű vagy, csak nem veszed észre. Nemcsodálom hogy így alakultak a dolgaid. Gondolom, te is amolyan "Flegmah Cicahh" lehetsz, aki gyűjti az udvarlókat. Gyökér vagy :-)

2012. júl. 15. 12:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem gyűjtök semmit és senkit!
2012. júl. 15. 12:10
 3/9 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb az lenne, ha küldenél egy képet magadról. Az sokmindent elárulna rólad. Kíbáncsi vagyok, hogyan is néz ki egy nagyon félénk tizenéves lány. Sejtem :D

Ha pedig nem mersz képet mutatni, az annak a jele, hogy valójában egy party cica vagy. Egy félénk, normális lánynak nincs mit szégyelnie.

Tehát kép?

2012. júl. 15. 12:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Adj egy kezdeti bizalmat mindenkinek aki úgy tűnik, megérdemli. Ennyi a titka.
2012. júl. 15. 12:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Na, ennyit erről. Ez is csak egy kamukérdés. Majd ha a "választékhoz" tartozik még kb 50 pasi, akkor csak megjön az önbizalmad ugye ? :-) hehe...Na húzzál vissza wow-ozni. -.-"
2012. júl. 15. 12:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Kicsit több önbizalom?És próbállj meg feloldódni,ne legyél feszûlt,dumállj,viccelõdj,legyél nyitottabb.Mikor rég ilyen voltam mint te ahogy leírtad nem igen volt társaságom,de válltoztam és azóta sokan szeretnek,keresik a társaságom,persze mint barát nem másra értem.Így egész más megélni minden napot.
2012. júl. 15. 12:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Valamiért nem megy ez nekem kedves utolsó
2012. júl. 15. 12:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Itt a válasz: "Tizenéves lány vagyok"
2012. júl. 15. 12:48
 9/9 anonim ***** válasza:
6-os vagyok.Miért nem megy?Nézd nekem kissebbségi érzéseim voltak mert nem voltam az a bombázó szép lány.És ez a gondolat annyira elhatalmasodott bennem,hogy így is álltam mindenhez.Minek próbállkozzak ha a másik szebb,kelendõbb,érdekesebb mint én?Ezzel a hülye felfogásommal elsz@rtam majdnem az egész fiatalságom.A kamaszkor legszebb éveit.A rock zenébe menekûltem,Pokolgép,Moby Dick és dühös voltam az egész világra,meg hogy én miért nem lehettem valamiben szép,jó?!De aztán rájöttem,hogy ez marhaság mert nem lehetek mindenki számára a favorit.Nem úgy volt ahogy bemeséltem magamnak.Azt tudom csak tanácsolni hogy adj esélyt másoknak magadért,hogy jobban megismerhessenek.Ne legyél naiv de az ember társas lény.Ha magadba roskadsz .....érted?
2012. júl. 15. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!