Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet manapság rendes fiúkat találni?
utolsóelőtti: egyszer csak találunk valakit, eljön a mi időnk is, remélem :)
utolsó: ez egy örökké vitatott kérdés, és szerintem nem volt benne semmi olyan :D
#3 vagyok,
biztosan beleférne, sőt igazából már hiányzik is, mert 2 éve nem volt, de attól félek, hogy egy lány hatására elkezdeném hanyagolni ezeket a számomra fontos dolgokat. (kivéve persze a gépezést, mert az nem fontos)
Erkölcsileg jó vagyok meg minden és depressziós sem vagyok, amiatt, mert nincs párom úgymond, mert tudom, hogy egyszerűen csak inaktív vagyok most csajozásban :D
Én nem járok bulizni,nem iszok,nem dohányzok.Veterán motorosnak mondhatom magam :) igazából ez a hobbym van meg sportból úszás meg biciklizés:) Igazából nekem is nehéz az ismerkedés ugye buli kilőve neten meg nem tudom..
16/F (ha gondolod írhatzs)
naa, hajrá:)
egyébként ne haragudj:)
Jó látni, hogy vannak még ilyen fiúk :)
18/L
Úgy csináltok, mintha csak rosszindulatú és bunkó emberek közlekednének. Vagy komolyan ennyire rosszak a tapasztalatok? :S Itt is ugyanazok szaladgálnak mint az utcán. Ergo mindenhol vannak normálisak. Csak észre kéne venni :P Pl nem csak azt nézni, hogy melyiknek cukibb a mosolya...
Én azt veszem észre, hogy teljesen mindegy milyen jó fej vagy. Ha nem ütöd meg a szintet, még beszélgetni se fognak veled szívesen, nem hogy összejönni. Inkább lelkiznek egy bunkóval, aki messze leszarja a fejüket, minthogy lealacsonyodjanak egy átlagos (!) kinézetű sráchoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!