Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval véleményetek erről a dologról? Melyik legyen?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__31870..
Ehhez a kérdésemhez kapcsolódik:
Szóval ezek a lehetőségeim vannak:
1. Ráírok mikor nincs fent, hogy nálam van a pucslija, így van ideje gondolkozni mit válaszoljon.
2. Ráírok mikor fent van. hátha felhozza így simán is hogy bejön érte.
3. Kiírom az üzifalára, hogy nem hiányzik valamid :DD
és ha ráírok akkor vagy azt írom, hogy:
a, szia! Vártam, hogy írj de nem írtál így kénytelen vagyok én írni, hogy nálam maradt a pulcsid!
b, Szia! Csak annyit szeretnék, hogy nálam maradt a pulcsid, de gondolom ha nem írsz akkor nem hiányzik.
c, Szia! Nálam maradt a pucslid! Nem hiányzik?
Bocsii de nagy segítség lennétek :))) Köszii!! <3
És mi lenne ha nem lennél droid és elmennél hozzá, hogy "he, nálamhagytad a pulcsid!" Vagy ha már úgysem leszel droid mondhatod azt is, hogy :
"Szia, ne haragudj nálam hagytad a pulcsid!!! Elhoztam neked(mert qkávra kedves vagyok!)"
Most beleképzeltem magam egy félénk fiú helyzetébe.
Tudnám javasolni, hogy hívd fel vagy írj neki SMS-t, hogy "Nálad maradt a plucsija és vissza szeretnéd adni".
Innen neki kezdeményezni kell, rá van szorítva.
Őszintén szólva, ez a 3+3 pontos terved nekem túlvariált, az Ördög pedig a részletekben lakozik. Ha félénk fiúként kezeled, nem is lesz esélye dominánsabban viselkedni.
Az a)és b) verzió picit túlzás szerintem, túl durva!
első vagyok.
Igazából majd, ha 2 év múlva megnézed ezt a kérdésed nyomsz 1 nagy like-ot (vagy minek hívják itt) a válaszomra.
Nálad hagyta a pulcsit? Hát oda mész és vissza adod neki.
Legalább 14 éves lehetsz.. (remélem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!