Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit csináljak? Hogyan utasítsam el úgy hogy ne sértődjön meg? (bővebben lent)
Hello 13 éves fiú vagyok és a lány is annyi akiről későbbiekben beszélni fogok.
2-3 hete megismerkedtem egy lánnyal eleinte nagyon kedves volt (még most is az)és teljesen "belehabarodtam" találkoztunk 4x.aztán elmentem 1 hetes evezős táborba és azután szerettem voltam tőle megkérdezni a járás dolgot teljesen biztos voltam benne h beleegyezik,de amikor hazajöttem beszéltünk msnen mondta h hiányoztam neki de van egy baj.egy hét sok idő és sok embert lehet ennyi idő alatt megismerni és ő is megismerkedett 1 sráccal aki nagyon tetszik neki.ezen eléggé kiakadtam leléptem msnről és elmentem aludni,másnap kicsit össze is vesztem vele emiatt aztán bocsánatot kértem tőle.
Azután a haverjaimmal elmentünk a strandra ő is ott volt 1 bnőjével de rájöttem h annyira már nekem nem is fontos és már egyáltalán nem tetszett (külsőre).
De mostanában pedig ő próbál velem beszélgetni lehívni stb. mivel az a srác már nem teszik neki és neki csak én kellenék de ezt már nem lehet visszacsinálni.én ilyenkor nem írok neki vissza vagy csak tőszavakkal válaszolok de nem akarom ezt sokáig csinálni mert ez se nekem se neki nem jó.
hogy mondjam meg neki h nekem már nem jön be nem akarok tőle semmit és hagyjuk egymást békén?
(bocsi a hosszú sztoriér úgyse olvassa végig senki de nembaj :)
köszi előre a válaszokat
csáó
szia.végigolvastam :) szerintem csak egyszerűen hanyagold, mert a leírásodból látszik, hogy ő is olyan mint a korodbeliek: minden héten más tetszik/mást szeret. szerintem eltelik még 1-2 hét és akkor megint lesz aki bejön neki, és akkor elfelejt téged, anélkül, hogy te megbántottad volna.
sok sikert!
19L
Elsőre az jutott eszembe, hogy elég határozatlan a leányzó. Most ez tetszik, most az...
Elég kiszámíthatatlan.
Másrészről, az is furcsa -bár lehet, hogy nálatok normális- hogy ilyen hamar sikerült kiábrándulnod belőle. Ezek szerint nem is tetszett Ő neked annyira :)
Szerintem... próbáld meg barátilag. Találkozz Vele... Beszélgess Vele... és próbáld Vele megértetni, hogy nem fog menni ez már nektek. Hogy benned valami elveszett, ami akkor megvolt. Csak szép szavakkal... óvatosan. Az a lényeg, hogy ne légy bunkó. Elmondhatod neki azt is, hogy ez így se neked se neki nem jó.
Szerintem, ha értelmes lány, megfogja érteni és felfogja, hogy határozottabbnak kéne lennie.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!