Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit csináljak? Hogyan utasítsam el úgy hogy ne sértődjön meg? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Hello 13 éves fiú vagyok és a lány is annyi akiről későbbiekben beszélni fogok.

2-3 hete megismerkedtem egy lánnyal eleinte nagyon kedves volt (még most is az)és teljesen "belehabarodtam" találkoztunk 4x.aztán elmentem 1 hetes evezős táborba és azután szerettem voltam tőle megkérdezni a járás dolgot teljesen biztos voltam benne h beleegyezik,de amikor hazajöttem beszéltünk msnen mondta h hiányoztam neki de van egy baj.egy hét sok idő és sok embert lehet ennyi idő alatt megismerni és ő is megismerkedett 1 sráccal aki nagyon tetszik neki.ezen eléggé kiakadtam leléptem msnről és elmentem aludni,másnap kicsit össze is vesztem vele emiatt aztán bocsánatot kértem tőle.

Azután a haverjaimmal elmentünk a strandra ő is ott volt 1 bnőjével de rájöttem h annyira már nekem nem is fontos és már egyáltalán nem tetszett (külsőre).

De mostanában pedig ő próbál velem beszélgetni lehívni stb. mivel az a srác már nem teszik neki és neki csak én kellenék de ezt már nem lehet visszacsinálni.én ilyenkor nem írok neki vissza vagy csak tőszavakkal válaszolok de nem akarom ezt sokáig csinálni mert ez se nekem se neki nem jó.

hogy mondjam meg neki h nekem már nem jön be nem akarok tőle semmit és hagyjuk egymást békén?

(bocsi a hosszú sztoriér úgyse olvassa végig senki de nembaj :)

köszi előre a válaszokat

csáó

2009. júl. 13. 00:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nos hat en hosszan olvastam.. 20 éves vok es neha meg most is akadnak hasonlo dolgok. Pl ha van egy oan baratod akit nap mint nap latsz akkor ahhoz kotodsz, de ha tobb ideig nem latod akko masban keresed ugyanezt. Xoval erted? Es te meg azért látod másképp mert akit szeretunk es naon erdekel mindig azt latjuk a legszebbnek...Es perxe miutan ezeket mondta nkd besertodtel es mar a rosszabb tulajdonsagait nezed..
2009. júl. 13. 00:16
 2/6 anonim ***** válasza:

szia.végigolvastam :) szerintem csak egyszerűen hanyagold, mert a leírásodból látszik, hogy ő is olyan mint a korodbeliek: minden héten más tetszik/mást szeret. szerintem eltelik még 1-2 hét és akkor megint lesz aki bejön neki, és akkor elfelejt téged, anélkül, hogy te megbántottad volna.

sok sikert!

19L

2009. júl. 13. 00:16
 3/6 anonim válasza:
Elolvasva! :D Hát vagy egyenes úton elmondod neki, hogy már vége vagy kezdj el neki áradozni 1 lányról akire hajtasz... le fog esni neki ;)
2009. júl. 13. 03:51
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.első válaszoló :így még nem néztem a dolgokat ahogy te de ez sem rossz hozzáállás:)
2009. júl. 19. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Elsőre az jutott eszembe, hogy elég határozatlan a leányzó. Most ez tetszik, most az...

Elég kiszámíthatatlan.

Másrészről, az is furcsa -bár lehet, hogy nálatok normális- hogy ilyen hamar sikerült kiábrándulnod belőle. Ezek szerint nem is tetszett Ő neked annyira :)

Szerintem... próbáld meg barátilag. Találkozz Vele... Beszélgess Vele... és próbáld Vele megértetni, hogy nem fog menni ez már nektek. Hogy benned valami elveszett, ami akkor megvolt. Csak szép szavakkal... óvatosan. Az a lényeg, hogy ne légy bunkó. Elmondhatod neki azt is, hogy ez így se neked se neki nem jó.

Szerintem, ha értelmes lány, megfogja érteni és felfogja, hogy határozottabbnak kéne lennie.

Sok sikert.

2009. júl. 19. 20:53
 6/6 anonim válasza:
Furcsa..nagyon furcsa..De nem tudhatod hogy hogy érzett ő irántad...Még az se biztos hogy igazat mondott neked...Lehet hogy nem is volt semmiféle fiú akibe szerelmes volt(ha biztosra tudod hogy volt az persze más téma)...De az is lehet hogy csak össze volt zavarodva..ugyanis most van abban a korban...De hogyha ír neked és érdeklődik irántad akkor nagy a valószínűsége hogy valami van (volt) mert az a másik srác (ha volt!!) mégis csak feljetős lett a végén...Nemde?!De az elöttem válaszolókkal is egyet értek..de nem mi ismerjük azt a lányt hanem te...tehát mi nem ítélkezhetünk róla...Tégy úgy ahogy jónak látod DE nagyon fontos hogy úgy viselkedj vele...ahogy te is tűrnéd hogy viselkedjenek veled ha egy ilyen helyzetbe lennél..neked hogy esne?! tehát legyél hozzá őszinte és mond meg neki az igazat..mond el neki ezt így ahogy ide leirtad..hogy neked ez a gondod..és hogy te most így gondolod és nem szeretnéd..meg fogja érteni...és sok szerencsét!!:)
2009. júl. 20. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!