Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelem vagy csupán fellángolás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy csupán fellángolás?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel már 6,7 hónapja kezdtem el beszélgetni.Azóta rendszeresen beszélgetünk és nagyon megkedveltem.Már azelött is tetszett,mielőtt beszélni kezdtünk.Sokat gondolok rá.Este ilyen gondolatokkal fekszem,reggel első gondolataim között van.Mindig nagyon várom,hogy beszélhessünk.Ha több ideig nem látom,hiányzik és barátnőimtől kérdezgetem,hogy mit tudnak felőle.Néha már a nevünket is összeraktam.Suliban is őt keresem a tekintetemmel akarhányszor a közelemben van.Amikor vele beszélek mindig félek nehogy összehabarodjak. 17/L
2012. júl. 14. 09:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért nem jössz össze azzal a fiúval? Akkor elég gyorsan kiderülne, hogy tényleg szerelmes vagy-e?
2012. júl. 14. 09:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Mert nagyon rég barátnője van.De én mindig reménykedtem,hogy hátha.Tudom,hogy neki is vannak érzései.Nagyon sokszor adott jelet,vagy talán mindenkivel ilyen rendes,kedves és bókol,nem tudom.De többször hangoztatta,hogy visszaforgatná az időt akkorra,amikor megismerkedtünk,mert akkor nem volt bátorsága megszólítani.
2012. júl. 14. 09:36
 3/3 anonim ***** válasza:

A 6,7 hónapot kiszámoltad? Az valójában kb 6 hónapot és 21 napot jelent?

Alapos vagy. :)

Nem ismered úgyhogy inkább plátói szerelem. De lehet fellángolás is. :)

2012. júl. 14. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!