Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez szerelem vagy fellángolás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem vagy fellángolás?

Figyelt kérdés

Van egy lány akire kb egésznap csak gondolni tudok..Ha valami motivál akkor az ő,ha valami jó csajt látok akkor is ő jut eszembe..Amikor szomorú vagyok akkor miatta..

Van barátja és ez sz.r. Mikor látom közös képeiket én legszivesebben megölném azt a kölyköt..1x láttam a lányt amúgy életemben..Mivel ő egri én meg pesti vagyok..

Ez megy már legalább 3-4 hónapja..Ugye ez csak egy rossz fellángolás?:(

16/F ő 16/L

2012. ápr. 23. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Velem is volt ugyanez. Én 3 hónap után már elfelejtettem.

16F

2012. ápr. 23. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak annyi, hogy nem találkoztál azóta se más lánnyal,nem kerültél közelebb senkihez,így nyílvánvaló, hogy rá gondolsz!

Csak fellángolás:)

2012. ápr. 23. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Fellángolás...

Mivel ha igaz, hogy csak egyszer láttad, akkor nem ismerheted úgy igazán.Valakibe meg csak úgy lehetünk szerelmesek ha ismerjük, vagy nem? :)

2012. ápr. 23. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocsi a válaszért előre, de valószínűleg fellángolás. Mivel 16 évesen még sok fogalmad nem lehet arról milyen lehet VALÓJÁBAN szeretni valakit. Később lesz érdekesebb a szituáció számodra. De szerintem csak fellángolás. Bár jó sokáig tart, de hidd el jön egy jobb és akkor az lesz az első és rajta fogsz agyalni.
2012. ápr. 23. 22:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat !:) Remélem is :D
2012. ápr. 23. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!