Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak fellángolás volt? Fontos.
Van 1fiú akinek régóta tetszem, most nemrég a parton sötétben megfogta a kezem és simogatott. Bizsergett az egész testem, nagyon jó érzés volt!!! Nem történt több. Utána 2hetet nem tudtunk találkozni, mert nyaralni volt meg utána én is...:(
de minden nap beszéltünk, nagyon vártuk az újabb találkozást..
Mikor végre eljött a nagy nap, nem izgultam, és mikor megláttam, majd puszi..nem éreztem semmit:((
beszélgettünk nagyon kedves volt, aztán egyidő után megfogta a kezem, megcsókolt...jó volt, de azon az estén már az érintésétől is odáig voltam..
kérdezte h mikor találkozunk legközelebb meg azóta is hívott....mit mondjak neki???:(( nem akarom megbántani, mit tegyek ha hív?? most tényleg nem szeretem???:(
whááá....de ezt nagyon nem szeretném:((
nem tudom h szeretem-e....aznap este, teljesen odáig voltam érte, nagyon jó volt. de most..
hogy lehet az h most már nem éreztem semmit??? pedig ugyan olyan kedves aranyos, figyelmes volt...:'( lehet azért mert kicsit az volt bennem h 1éével fiatalabb meg hogy megfogattam hogy többet nem járok olyannal aki velem 1suliba jár, vagy fiatalabb..:(
nem tudom mit tegyek...
mondta h este hív...örülök neki, de mit mondjak ha azt mondja szeret?? vagy hogy milyen jó volt ma..(tényleg jó volt,csak..:( )
légyszii segítsetek
hát egy próbát megér.. lehet hogy később bánni fogod..
én is voltam hasonló cipőben azért nem jöttem össze vele vagyis túl sokat várattam és lett másik barátnője :/
de szerencsére túl lettem rajt és most van barátom..
szal ahogy neked jobb : )
18:46 vagyok :)
Lehet,hogy az zavar,hogy idősebb vagy nála és félsz mit szólnak a sulidba...Ismerek énis olyat,hogy a fiú két évvel fiatalabb a lánynál és egy suliba járnak.Ezzel semmi baj sincsen :)
Sgt.Foley
csak azt tudnám írni amit már előttem leírtak... de megmondanád nekünk mégis hány éves vagy?
12.f voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!