Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt eddig a legjobb motoros élményetek?
Exbarátom nagy motoros. Mindig jártunk ki a sárba is motorozni :D
Na az élmény volt :D
Akkor a sok stunt :D
Motoros találkozón a felvonulások.
Szeretnék megint egy motoros pasit x(
Nekem 4 motoros pasim is volt, mire megtaláltam az Igazit, de csak egyiknek voltam hajlandó felülni a motorjára!(Annak akivel mostmár lassan 3 éve együtt vagyok) Imádom a motorokat, rendszeresen vásárolok motoros újságokat,járok mocis talikra, de rühellem a "Hé, cica, elviszlek egy körre!" pasikat. Ne azzal akarjon inponálni,hogy neki milyen motorja van, hanem azzal, hogy milyen ember.
A kérdés válaszolva: a legszebb motoros élményem, mikor tavaly a párommal elmentünk túrázni. 2000 km 7 nap alatt.
HA a motorral akarsz csajozni, én azt javasolom (de lehet, hogy tévedek), hogy már az is sokat nyom a latban, ha motorral jelensz meg az egyik randin, vagy ha már annyira el akarod csábitani a kiszemelt hölgyet, akk vigyél magaddal még egy bukót, és randi után, ajánld fel neki,hogy hazaviszed. Hajts rendesen, ne most akard megmutatni milyen erős a mocid, mert lehet, hogy szegény csaj még nem készült fel rá, pl azt se tudja hogy kell kapaszkodni, bedőlni v ilyenek. Aztán, ha jobban összemelegedtek,hajthatsz, ahogy szoktál.
Nekem sok motoros élményem van, mert öcsém révén benne voltam a haveri körében egyedüli lányként :P
Volt hogy télen motorral húztuk egymást szánkón-jogsi minden nélkül akkor még falu-most város nem volt gáz.
Volt hogy elmentünk egy tóhoz ott is aludtunk, fürödtünk-de én nem mert igen fájt megégettem a lában a kipufogóval :(-szabad ég alatt békakuruttyolásra aludtunk el, madárcsicsergésre keltünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!