Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mi volt eddig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi volt eddig a legjobb motoros élményetek?

Figyelt kérdés
Kizárólag motorbiciklire gondolok, ilynekre, hogy a srác elvitt, vagy ilyesmik. Részletesen, ha kérhetem.

2012. júl. 13. 11:46
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Exbarátom nagy motoros. Mindig jártunk ki a sárba is motorozni :D

Na az élmény volt :D

Akkor a sok stunt :D

Motoros találkozón a felvonulások.

Szeretnék megint egy motoros pasit x(

2012. júl. 13. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
ennek is gazdag faszi kell.....
2012. júl. 13. 11:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 4 motoros pasim is volt, mire megtaláltam az Igazit, de csak egyiknek voltam hajlandó felülni a motorjára!(Annak akivel mostmár lassan 3 éve együtt vagyok) Imádom a motorokat, rendszeresen vásárolok motoros újságokat,járok mocis talikra, de rühellem a "Hé, cica, elviszlek egy körre!" pasikat. Ne azzal akarjon inponálni,hogy neki milyen motorja van, hanem azzal, hogy milyen ember.

A kérdés válaszolva: a legszebb motoros élményem, mikor tavaly a párommal elmentünk túrázni. 2000 km 7 nap alatt.

HA a motorral akarsz csajozni, én azt javasolom (de lehet, hogy tévedek), hogy már az is sokat nyom a latban, ha motorral jelensz meg az egyik randin, vagy ha már annyira el akarod csábitani a kiszemelt hölgyet, akk vigyél magaddal még egy bukót, és randi után, ajánld fel neki,hogy hazaviszed. Hajts rendesen, ne most akard megmutatni milyen erős a mocid, mert lehet, hogy szegény csaj még nem készült fel rá, pl azt se tudja hogy kell kapaszkodni, bedőlni v ilyenek. Aztán, ha jobban összemelegedtek,hajthatsz, ahogy szoktál.

2012. júl. 13. 11:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
lementem a duna partra...ott volt egy iszonyu jo pasi a motorjaval egyedul,meztelenul.Meglatott...rammosolygott:)En visszamosolyogtam,megszolitott,kerdezett valami hulyeseget...mar nem emlekszem mit,mert total elvesztettem a jozan eszem a latvanytol...ugy allt neki...nagyon guszta volt.Nem zavartatta magat...Huu en annal inkabb.Nagyon sokaig beszelgettunk...addigra rolam is lekerultek a ruhak.Bikiniben voltam.Bementunk uszni egyet,akkor megcsokolt...egesz ejjel szeretkeztunk.Iszonyu jo volt.A motorjan is magaeva tett.Csodalatos volt.Kb.1evig volt a parom ezutan...Ennyi
2012. júl. 13. 11:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden motoros pasi gazdag. Ez is egy idióta elmélet a sok közül. Ha valaki csak minimálbért keres és otthon lakik, akkor tud spórolni egy használt motorra vagy akár újra és csiribí csiribá máris van motorja úgy, hogy nem gazdag. Mint pl exem is. Vagy 5 évig spórolt a motorjára.
2012. júl. 13. 11:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat! Még johetnek! :)
2012. júl. 13. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Én meg csak szeretnék egy motorokat kedvelő barátnőt :-)
2012. júl. 13. 23:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mikor a fiam elvitt eggy körre!Elsõ moci,felûltem,átöleltem .Na mst kapaszkodj mutter!Hát mennyei és semmihez sem hasonítható volt az érzés,hogy tépett az úton a szél süvített mellettem...fuuu ez igen.Ez a lelke a dolognak érzed a szabadságot,hogy csak mész felszabadúltan....soha nem felejtem el!!
2012. júl. 15. 00:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sok motoros élményem van, mert öcsém révén benne voltam a haveri körében egyedüli lányként :P

Volt hogy télen motorral húztuk egymást szánkón-jogsi minden nélkül akkor még falu-most város nem volt gáz.

Volt hogy elmentünk egy tóhoz ott is aludtunk, fürödtünk-de én nem mert igen fájt megégettem a lában a kipufogóval :(-szabad ég alatt békakuruttyolásra aludtunk el, madárcsicsergésre keltünk...

2012. júl. 15. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!