Mi volt a legjobb élményetek az életben?
Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 19:33
1/24 anonim válasza:
Tavaly nyáron Abádszalókon voltam a párommal 4-5 napot nyaraltunk ott, életemben először mentem egy másik emberrel nyaralni akit a páromnak nevezhetek. Isteni volt. Az idő, a fürdés, a napozás, hogy vele lehettem.
22 vagyok most!
2/24 A kérdező kommentje:
biztos jó volt,köszi a választ!várom a többit,további kellemes élményeket neked!:)
2009. febr. 22. 20:06
3/24 anonim válasza:
igazából nekem meglepetésből volt a legnagyobb.10éve vágytam egy kutyára.(konkrét fajtára),kaptam egyet,de erről tudtam.egy év mulva kitaláltam,hogy én még szeretnék mégegyet,de tudtam,hogy nem engedhetjük meg magunknak.egyszer jött értem a munkahelyemre,beültünk a kocsiba,és mondta,hogy megyünk magnót venni a kocsiba.de amkor odaértünk a házhoz(a myvipről a kutyás klubból ismertem a csajszit),rohant ki 3kutyus,én meg ugye egyből megismertem a csajt,és el se hittem,hogy veszünk egy kutyát.örömömben még bemutatkozni is elfelejtettem.szóval már ketten vannak.egy 2,és egy 1éves!
4/24 anonim válasza:
amikor ingyen megkaptam azt a kiskutyát, amire vágytam, mert nem tudtam megvenni
5/24 anonim válasza:
A legjobb élmény? Nem emlékszem, hogy lett volna nekem ilyen. Ja de mégis, amikor egyszer pár hete szombaton nem öreganyám ordibálására keltem.
6/24 anonim válasza:
A legnagyobb élmény mikor először a kezemben tartottam a kislányom.
7/24 anonim válasza:
És neked, kérdező, mi volt a legjobb élményed? :)
8/24 anonim válasza:
Mikor elmondta hogy szeret.:) Az valami hihetetlenül jó volt...:))
9/24 anonim válasza:
A Nightwish koncert Finnországban, meg az ottani szexi szőke fiúk, meg hát maga Finnország, hogy ott nyaralhattam hónapokig:)
10/24 anonim válasza:
Eddigi életem legjobb és legcsodálatosabb élménye az esküvőnk napja volt 2007-ben. Nagyon élveztem minden pillanatát. Fantasztikus volt!
Ettől nagyobb élmény biztos csak majd egy baba érkezése lesz, de azzal még egy picit várunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!