Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi volt a legjobb élményetek...

Mi volt a legjobb élményetek az életben?

Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 19:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig az volt a legjobb, amikor érettségi után 3 hónapot élhettem és dolgozhattam Németországban! Felejthetetlen élményeket szereztem és azt hiszem, akkor nőttem fel igazán! Azóta is visszavágyom, arra a gyönyörű helyre és remélem hamarosan sikerül ismét eljutnom oda!
2009. febr. 23. 07:59
 12/24 anonim ***** válasza:
97%

Szia!

Nekem mindig az aktuális jó élmény a legjobb.

2007-ben az esküvőm.

2008-ban a lányom születése és amikor először kaptam tőle úgy ajándékot, hogy az volt az aláírás: Szeretettel Édesanyámnak.

2009. febr. 23. 11:31
 13/24 A kérdező kommentje:
nekem Kedves 20.54-es..talán mikor 12 évesen megnyertem agy angolversenyt,az nagyon-nagyon jó volt!:)
2009. febr. 23. 16:11
 14/24 A kérdező kommentje:
agy helyett egy:)
2009. febr. 23. 16:11
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Huhh, hat ha lehet meg irni...!?

Nekem tobb is volt: amikor vegre elkoltozhettem otthonrol, es vege lett a gyerekkorom ota tarto terrornak az apam reszerol, aztan folyamatos elmeyek amikor a tesom szul (eddig 3szor!), azutan amikor egy hetet Horvatorszagban nyaralatunk egy idosebb ur megtanitott buvarkodni szemuveggel, es elmentunk tengeri-kajakozni (az nagggyon kiraly volt!!!), aztan amikor eloszor ultem repulon es felulrol lathattam a felhoket (komolyan, majdnem sirtam, olyan szep volt!), es igy mostanaban, az amikor eloszor talalkoztam a (mostmar) kedvesemmel es en abban a percben tudtam, hogy O AZ!!! es azota egyutt vagyunk es annak ellenere, hogy allandoan nincs penzunk a szeretet sosem csokken, sot egyre no kozottunk.

Igy ezek voltak eddig a legjobb elmenyek az eletemben. :D

Jo a kerdes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. febr. 23. 17:01
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Mikor férjhez mentem és mikor megszületett a kislányunk. Nekem ezek a legszebb pillanatok.
2009. febr. 23. 17:34
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az is szép, hogy ezeket olvashatom, hogy nektek mik voltak :))

Igazából a legtöbb még sajnos várat magára... én is örülnék már ha elköltözhetnék szüleimtől, mert minden nap valóságos pokol.

De azt tudom mondani, hogy a legszebb dolgok mindig a szerelemmel kapcsolatosak.

Szerintem a világon a legjobb és legszebb élmények azok, hogy vannak érzéseink. Akár jók, akár szomorúak, de csodálatos, hogy ennyi mindent átélhetünk.

- engem ez vigasztal a rossz napokon.

2009. febr. 23. 19:16
 18/24 A kérdező kommentje:
köszönöm,hogy ennyien írtatok és örülök,hogy ilyen jó dolgok történtek veletek.Nyugodtan írhattok még!:)
2009. febr. 24. 15:40
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
talán az, amikor megtudtam, hogy elmehetek arra a helyre, ahova már évek óta vágytam és lefoglaltuk a repülőjegyet, úgy éreztem, hogy valóra vált az álmom :) ottlenni is csodálatos volt, először azt akartam írni, de az a pillanat, amikor megtudtam, hogy mehetek mindent visz:P
2009. febr. 25. 16:23
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

azt hiszem amikor (táborozáskor) a nyár közepén egy erdő közepén (messze minden várostól) az éjszaka közepén egy nagy tisztás közepén feküdtem és a csillagokat néztem (egyedül). semmi nem zavart, semmi gondom nem volt, semmi nem hiányzott.

Felülmúlhatatlan (?)

2010. jún. 23. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!