Mi volt a legjobb élményetek az életben?
Szia!
Nekem mindig az aktuális jó élmény a legjobb.
2007-ben az esküvőm.
2008-ban a lányom születése és amikor először kaptam tőle úgy ajándékot, hogy az volt az aláírás: Szeretettel Édesanyámnak.
Huhh, hat ha lehet meg irni...!?
Nekem tobb is volt: amikor vegre elkoltozhettem otthonrol, es vege lett a gyerekkorom ota tarto terrornak az apam reszerol, aztan folyamatos elmeyek amikor a tesom szul (eddig 3szor!), azutan amikor egy hetet Horvatorszagban nyaralatunk egy idosebb ur megtanitott buvarkodni szemuveggel, es elmentunk tengeri-kajakozni (az nagggyon kiraly volt!!!), aztan amikor eloszor ultem repulon es felulrol lathattam a felhoket (komolyan, majdnem sirtam, olyan szep volt!), es igy mostanaban, az amikor eloszor talalkoztam a (mostmar) kedvesemmel es en abban a percben tudtam, hogy O AZ!!! es azota egyutt vagyunk es annak ellenere, hogy allandoan nincs penzunk a szeretet sosem csokken, sot egyre no kozottunk.
Igy ezek voltak eddig a legjobb elmenyek az eletemben. :D
Jo a kerdes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem az is szép, hogy ezeket olvashatom, hogy nektek mik voltak :))
Igazából a legtöbb még sajnos várat magára... én is örülnék már ha elköltözhetnék szüleimtől, mert minden nap valóságos pokol.
De azt tudom mondani, hogy a legszebb dolgok mindig a szerelemmel kapcsolatosak.
Szerintem a világon a legjobb és legszebb élmények azok, hogy vannak érzéseink. Akár jók, akár szomorúak, de csodálatos, hogy ennyi mindent átélhetünk.
- engem ez vigasztal a rossz napokon.
azt hiszem amikor (táborozáskor) a nyár közepén egy erdő közepén (messze minden várostól) az éjszaka közepén egy nagy tisztás közepén feküdtem és a csillagokat néztem (egyedül). semmi nem zavart, semmi gondom nem volt, semmi nem hiányzott.
Felülmúlhatatlan (?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!