Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van igazság abban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van igazság abban amit a PUA k állítanak?

Figyelt kérdés
PUA - Pickup Artist, magyarul nőcsábász mester. Azt állítják hogy bárkiből válhat nagy csábító ha elkezd gyakorolni és megpróbálja a gondolkodásmódját megváltoztatni. Arra lennék kiváncsi, hogy mi erről a véleményetek, esetleg tudtok példával szolgálni vagy nektek egyáltalán sikerült 0 - ról eljutni valamilyen kezdetleges szintig bár? Ezt azért kérdem mert nekem nagyon nehéznek tűnik megtenni az első lépést, azt hogy kezdeményezzek lányoknál, ugyanis esélytelennek érzem magam, és amióta az eszemet tudom annak érzem magam. Lehetséges az hogy ez valamennyire változzon, illetve köze van az egészhez annak hogy születésileg mennyire vagy félénk? Én ugyanis rettegek emberek közelében, mindig attól tartok hogy valami rosszat fognak velem csinálni, meg fognak alázni vagy ki fognak nevetni. Folyton az embereket a fájdalommal, szenvedéssel azonosítom. Ebből a helyzetből szerintetek el lehet jutni valahová?

2012. júl. 13. 03:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
alkohollal
2012. júl. 13. 13:38
 12/16 anonim ***** válasza:
maradhatsz ilyen nyámnyila életed végéig, vagy szembenézhetsz a félelmeiddel, de ha ezt nem teszed meg ne siránkozz, semmi nem fog úgy az öledbe pottyanni hogy nem teszel érte.A puák meg szerencsétlenek mintahogy mondtam de legalább annyi van bennük hogy odamennek veled "nyitni" és belökdösnek a "szettekbe".Nézz Jersey Shore az még a hangulatot is megadja.És nem kell kerülni a fájdalmat meg a rosszat, hidd el senki nem fogadja jól a visszautasítást épp erre megy ki a játék hoy egy idő után megedződsz annyira mentálisan hogy nem érdekel.
2012. júl. 13. 13:42
 13/16 anonim ***** válasza:

ha mindenki kerülné a "rosszat" meg amitől fél már rég kihalt volna az emberi faj.Ahelyett hogy itt siránkozol lépj túl a te "normális" reakció fogadásodon:DDDD

remélem ezt te se gondoltad komolyan

2012. júl. 13. 13:56
 14/16 anonim ***** válasza:

szerintem inkább legyél EL FUA-s!

http://www.youtube.com/watch?v=0aPN4V2tmFA

2012. júl. 14. 00:04
 15/16 A kérdező kommentje:
13:42 Értem. Tudom hogy le kell győznöm a félelmeimet, és meg is fogom tenni. Az elején a visszautasításokra fogom helyezni a hangsúlyt, hogy kapjak minél többet...mit tanácsolsz? Hogy lehet biztos a visszautasítás még egy olyan lánytól is akinek elsőre bejössz? Gondoltam hogy odamegyek és felteszem a kérdést hogy : Jössz táncolni? Ez épp eléggé lealacsonyítom magam és annyira a dominancia hiányára vall hogy kénytelen lesz visszautasítani...de véletlenül ha igent mond, akkor megtoldhatom a mondandómat a következővel: De ha csak sajnálatból teszed, akkor inkább mondj nemet! :) Mit szólsz, jó lesz ez így?
2012. júl. 14. 10:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Igazából az a gond, hogy úgy gondolod az elutasítás az rossz. Dehogyis: az jó. Ugyanis minden interakcióban a pozitív oldalt kell keresni.

Vagy azt, hogy mit tanulhatok a másiktól, vagy én mit taníthatok neki?

Itt van ezekről írva:

[link]

[link]

2012. júl. 20. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!