Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van igazság abban amit a PUA k állítanak?
Előző vagyok bocs.
pszichiátert.
Valóban súlyos pszichés zavarokkal küszködsz.
Dr. Kiss Antal
pszichológus
nekem közöm nemvolt 18 éves koromig a nőkhöz, azthittem sose lesz csajom stb. ekkro találtam rá a pua oldalra.Kb 2 év alatt 100 csajt szedtem fel.Igaz ennek a 90%-át ittasan haverokkal:D
de énis bepróbálkoztam kismilliónál mire jöttek az első sikerek. Ha van elég akaraterőd megtudod csinálni.Viszont arra figyelni kell hogy a puák nagy része balf****, így nem érdemes rájuk hallgatni, finomítsd át a saját ízedre az ott tanultakat. Ez pl hülyeség hogy minden csajjal bunkózni kell meg nem szabad nyomulni, egy idő után ráérzel.Viszont a nagyszámok törvénye kivan találva:)
Ha eleget gyakoroltál, haverokkal sokkal célszerűbb elmenni csajozni berugva meg egyéb szereket használva mint a puákkal ezt jegyezd meg.
Ha iszonyod van az emberektől, akkor azon nem fog segíteni néhány elolvasott oldalnyi pua vagy mi. Ha ettől az iszonyattól nem tudsz az emberekhez közeledni, kapcsolatot teremteni, akkor azzal foglalkozni kell.
19 éves koromig én is úgymond "féltem" a lányoktól. Mármint kezdeményezni stb. Az önbizalmam egyenlő volt a nullával. Utána minden pua nélkül talpra álltam, elhatároztam h igenis van olyan akinek tetszem stb. Utána jöttek is a bnők sorban. Azóta van egy 4 éves kapcsolatom is már, pedig csak 26 vagyok.
Nem feltétlen kell pszichomókushoz járni, nem kell puázni vagy mit csinálni, egyszerűen magaddal kell tisztáznod a dolgot.
04:05 Ugy érzem hogy nem szorulok gyúrásra meg az étkezésre se kell figyelnem, ugyanis alkatilag olyan vagyok hogy nem is hizok el, meg tulságosan le sem tudok fogyni. Szóval nem hinném hogy a gyurás nagy önbizalmat adna csajozás terén. Meg olyan visszajelzéseket is kaptam hogy jóképű vagyok, de én ezeket nem hiszem el, mert egyszerűen nem érzem magam annak. A kezdeményezéssel amint említettem problémáim vannak, mivel sohasem tűnik nekem úgy hogy a lány azt szeretné hogy odamenjek hozzá. Ha nincs szemkontaktus, vagy éppen csak rádpillant és utána máshová, akkor meg minek menjél oda. Ezért nem érzem magam jóképűnek és érzem azt hogy csak nyugtatgatni akarnak, mert ha tényleg az lennék, akkor a szemkontaktust tartanák, néznének, szóval meg tudnám mondani tutira hogy akarnak valamit tőlem, és ha volna egyértelmű jelzés a részükről akkor odamennék simán. De ha nem is jelez akkor miért menjek oda? A fene enné meg nem értem hogy ilyen komplikált, annyira természetes kellene legyen hogy mindenkinek van barátnője és boldog és működik a szex. Ez kéne jöjjön magától értetődően, s errefel én, és még sokan mások kell agyaljunk hogy vajon hogy kell, mit kell csinálni hogy ne szúrjuk el, rá kell jönni a stikákra stb. Miért tűnik ilyen lehetetlennek egy lányt elcsábítani, mármint úgy hogyha nem vagyok rámenős mint sokan akik pofátlanul odamennek mindegyik csajhoz, belemarkolnak a seggükbe, belecsókolnak a nyakukba, utána meg smaci. Ez 3 perc alatt. Ez kell a lányoknak? Mert tutira ezt veszem észre...én meg más tésztából voltam gyúrva, más karakter vagyok, érzem hogy ezt a fajta rámenősséget nem nekem találták ki. Visszafogottabb, kimértebb fiúk nem tudnak vonzóak lenni, muszáj alfa hím lenni aki tarol?
És látom hogy mindenki az önbizalomról szónokol. Hogy építesz önbizalmat, ha sikereid vannak? Mert ha arra megy ki a játék hogy sok elutasítást kapjál azzal csak magadnak ártasz szerintem...én az életben sok visszautasítást kaptam sok téren, nem feltétlenül a csajok terén, mivel enm sokat probálkoztam, de más területeken, más emberektől. És úgy érzetem minden egyes visszaútasítás után hogy kevesebb vagyok, értéklenebb vagyok, nemhogy még több önbizalmat adott volna. Szóval nálam ez a fordított logika nem működik, normálisan reagálom le a dolgokat, visszautasítás -rossza passz, siker - jópassz. Ezek normális emberi reakciók az kimenetelekre. Szóval hogy építesz önbizalmat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!