Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is utáljátok ha a csajotok ezt csinálja strandon?
elmentünk 4en strandra. haverom,nője, én , én nőm.
barátnőm ilyen elég barna bőrű alapból de most hogy ránapozott már fekete (utcán már szégyellem, rokonaim meg kérdezik h.cigány e :S) napozás a mániája. haverom nője ilyen kis fehérbőrű szóval ő nem szeret.
egész strandolás abból állt hogy barátnőm sütteti a pics..ját a napon miközben mi fürödtünk hárman..elmentünk enni, mondtuk neki jöjjön, nem jött vigyek neki oda kaját..
most ez lehet durván hangzik de szakítottam vele és ráborítottam a jégkását meg a kaját és otthagytam..
egész strandolás alatt kb negyed órát csinált más napozás helyett (reggeltől estig voltunk ott)
Erre most mit mondjak.
Persze nem lehet szórakoztató meg én sem örültem volna a helyedben,de Te választottad,kellett neked.
Ha meg idegesít is azért meg is lehet beszélni a dolgokat,nem rögtön nyakon önteni.De Ti tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!