Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is utáljátok ha a csajotok ezt csinálja strandon?
elmentünk 4en strandra. haverom,nője, én , én nőm.
barátnőm ilyen elég barna bőrű alapból de most hogy ránapozott már fekete (utcán már szégyellem, rokonaim meg kérdezik h.cigány e :S) napozás a mániája. haverom nője ilyen kis fehérbőrű szóval ő nem szeret.
egész strandolás abból állt hogy barátnőm sütteti a pics..ját a napon miközben mi fürödtünk hárman..elmentünk enni, mondtuk neki jöjjön, nem jött vigyek neki oda kaját..
most ez lehet durván hangzik de szakítottam vele és ráborítottam a jégkását meg a kaját és otthagytam..
egész strandolás alatt kb negyed órát csinált más napozás helyett (reggeltől estig voltunk ott)
lehet hogy inkább meg kellett volna beszélni vele hogy ne különcködjön
nem lehetett neked olyan baromi fontos ha ezért szakítottál.
gáz ahogy viselkedett de az is, ahogy te
én kérdeztem előre tőle direkt hogy jöhetnek e..azt mondta persze majd jól elleszünk, meg bulizunk meg ilyenek..
erre beéget ezzel hogy el sem jön onnan...
jó tudom lehet túlreagáltam de nem lett baja a kajától csak otthagytam a balatonon , kocsival meg hazajöttünk pestre..cuccait kiraktam mellé a partra..
meg nem csak ilyenkor csinálja ezt, szóval nem csak napozás ügyileg, hanem máshol/máskor is leéget dolgokkal, meg alig foglalkozik velem..
amikor meg összejöttünk akkor állítólag a farkam miatt hogy milyen nagy és ilyet sehol nem talál és örökre velem marad meg ilyen kamu szöveg..pedig nem is nagy..
1. Jól tetted,hogy kidobtad, de nem amiatt,mert sokat napozott,hanem mert egyszerűen ez nem egy kapcsolat,hogy ilyen érdektelen ok miatt dobd..
2.Ez egy betegség, egyszerűen függővé vált, nem bírja ki,hogy ne napozzon/szolizzon. Ezt nem lehet így kezelni, szépen le kell ülni vele beszélni,és nem cseszegetni érte mert nem tehet róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!