Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így elhívhatok egy csajt randira?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt ismertük meg egymást egy buliba. Azóta nem is beszéltünk. A csaj belém van zúgva, ha jól láttam. Száma nincs meg, facebookon meg nincs fent. Ezért gondoltam, hogy írok neki egy üzenetet offlineba, hogy: 'szia, hogy vagy? :) lenne kedved valamelyik nap meginni velem valamit?' Nem túl sablonos?2012. júl. 12. 16:35
1/5 anonim válasza:
Ha bejössz neki már attól nedves lesz a bugyija hogy írtál neki. Nem fog foglalkozni azzal, hogy sablonos-e amit írtál. Amúgy sablonos de ez senkit sem érdekel.
2/5 okoska31 válasza:
Tegnapelőtt találkoztatok egy bulibaN, és biztos beléd is zúgott rögtön, amit persze úgy látsz, hogy azóta sem láttad...
valakinek az arca eltakarja a napot.
de, alkalmazd az értékesítők taktikáját:
Szia, hogy vagy? Szívesen találkoznék Veled megint, ezúttal egy tea mellett. Melyik jó Neked a csütörtök 18, vagy a kedd 19? (azt írd másodszor, amelyiket szeretnéd).
Elvileg ilyenkor arra koncentrál (persze élőszóban alkalmaztam eddig, írásban nem:)) - de azt mondtad, hogy szerelmes beléd, hogy melyik időpontot válassza, és nem arra, hogy visszautasítson.
3/5 okoska31 válasza:
egyébként meg semmivel sem sablonosabb, mint buliban ismerkedni...
4/5 anonim válasza:
okoska mindig felpontozlak, mert normálisan válaszolsz :)
5/5 anonim válasza:
ha nincs meg a száma se facebook-on sincs fent akkor ,hogy írsz neki üzenetet?xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!