Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Vagy mit ne....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Vagy mit ne. Vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

A srácnak van barátnője,de találkozni szeretne velem!Aműgy nagyon jóban vagyunk és sokat beszélgetünk...de mikor találkozunk nem úgy köszönünk egymásnak mint a barátok.Rengeteget beszélünk egymással msn-en egészen hajnalig. Sokat hülyéskedünk...stb.Pl.:szorosan megöleljük, és megsimogatjuk egymás karját. Sokban hasonlítunk...meg minden! De ott a barátnője...

A barátnőjével kellet volna találkoznia, de ő odakísért a villamoshoz, megvárta míg felszállok és elindul a villamos, és végig mosolygott és integetett.

2009. júl. 12. 14:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele h mit akar tőled valójában,mit érezne ha a barátnője csinálná ezt vele és kiderülne?Nem lehet h csak szimpla jó barátként tekint rád?

De mindenképpen beszéljetek

2009. júl. 12. 14:16
 2/12 A kérdező kommentje:
igen lehet h ez lenne a jó...köszi:)
2009. júl. 12. 14:17
 3/12 A kérdező kommentje:
mondtam neki h vettem egy tök jó rövid nadrágot.Erre ő: kíváncsi vagyok h hogy áll rajtad!---> ez nem olyan baráti nem?
2009. júl. 12. 14:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez már mélyülő kapcsolat. Kérdezz rá hogy akar-e tőled vmit. A bnője meg még nem kapott féltékenységi rohamot mer veled is van?
2009. júl. 12. 14:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Hmm hát ez a rövidnadrágos dolog szerintem se olyan baráti.

Szerintem mondd meg neki hogy döntse el mit akar,mert te nem leszel 3. ! Ha azt mondja hogy nem akar a csajával lenni akkor szakítson vele és legyetek együtt ,de ha azt mondja hogy a csajával akar lenni akkor ne engedd magadhoz ilyen közel!Ne engedd hogy megöleljen hogy megsimogasson mert hidd el az csak neked lesz rossz!

2009. júl. 12. 14:27
 6/12 A kérdező kommentje:
Csak az a baj h borzasztóan tetszik!!Nagyon szeretünk hülyéskedni és sokat beszélgetni...
2009. júl. 12. 14:35
 7/12 A kérdező kommentje:

és ha találkoztunk mindig többes számban beszélt rólunk!Pl.: Majd máskor eljövünk vagy elmegyünk...stb

Tehát tervez velem nem?

2009. júl. 12. 14:36
 8/12 A kérdező kommentje:
nem sztm nem is tud róla h találkozunk..
2009. júl. 12. 14:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát akk mond meg neki, hogy miattad több is lehetne (ha ennyire teccik) de akkor meg szakítson a barátnőjével mert az meg nem tiszta, hogy szegényt csak hülyíti....esetleg mond el a bnőjének, biztos nem maradna vele sokáig...:P bár akk valószinüleg el is felejtheted a srácot...:S
2009. júl. 12. 16:07
 10/12 A kérdező kommentje:

de egyszer megtudta h tetszik nekem, és leszögezte h mi csak barátok vagyunk...

DE AKKOR MOST MIT CSINÁL? nem tudok kiigazodni rajta...

segítsetek!!!!!

2009. júl. 12. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!