Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenbe már nincsenek normális jólkinéző lányok akik nem beképzeltek és nem piáznak minden hétvégén? 17f
# 9/10
Figyelj, ha neked ennyi a boldogsá, hogy egy lány szép és kész, akkor te elég hülye ízlésű vagy. Az, hogy itt sok a szép lány azt én is látom, de sajnos szomorúan tapasztalom, hogy a 90%-uk utálatos, beképzelt, egoista és csak a legjobb pasiknak teszi a szépet vagy a pénzeseknek. A maradék lány, aki bejön nekem és jellemre is kedvelhető, rendes, értelmes, nos ők meg már foglaltak. Beszéltem nem egy ilyen lánnyal, volt, aki már 16 éves kora óta egy fiúva jár és lassan házasodnak!
Hamar meg kell fogni az ilyen lányokat, még fiatalabb korukban, ezért is próbálkozom mostanság 14-15 éveseknél, de ott katasztrófálisabb a helyzet, mint a 18-22 éveseknél, kezdem azt gondolni, hogy mégsem volt ez jó ötlet vagy más kisebb városban kéne csajoznom, talán ott kevésbé lettek így elkényeztetve és agyondícsérgetve a lányok, amitől akkora egójuk lett, hogy azt hiszik bárkit megalázhatnak, szívtelen barátnő kinek kell, hiába szép.
Haveromék szerint így is olyan csajokra bukom, ők tényleg szépek nekem külsőre, akik szerintük csúnyák. Szóval még csak nem is a top jó cajokra bukom, mégis lehetetlennek tűnnik egy rendes, szeretetre méltó, aranyos barátnőt szereznem Debrecenben.
Ez a szomorú helyzet, legalábbi számomra, mert a csajokat ez úgysem érdeklik, amikor van ezer ostoba rajongújuk, mint te, akiknek csak a külső számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!