Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány éves korotokban történt az első randid? Vagy csókod?
14 voltam. Nagyon izgultam az első csók előtt, azt sem tudtam, hogy mit kell csinálni, de a csaj elég határozott volt, úgyhogy túlestem rajta. :D
Szerintem az a legjobb, ha sétálni mentek egy parkba.
Első csókom 15 évesen történt egy osztálykirándulás alkalmával, egy olyan fiúval, akibe szerelmes voltam. Több nem történt.
Első randi... 16 éves voltam, és egy tipikus mozis randi volt. A sráccal végül nem lett semmi komolyabb, mert később kiderült, hogy csak megfektetni akar, és nálam az nem játszott.:D
Legjobb hely első randira, első fiúval... Ahogy érzitek. Én egy laza piknikezést javaslok. :)
13
szerintem első randinak egy laza kis séta egy nyugis helyen tökéletes. beszélgettek, ismerkedtek. majd utána jöhet a mozi, "beülünk valahova egy italra", piknik, stb:)
Első csók külföldi osztálykirándulás alkalmával. A csaj sem volt valami szép meg én is be voltam szarva, de volt bennem pár ital meg egy fél doboz cigi szóval csak sikerült feloldódni. Ez volt 16 évesen.
Első randi? :D Ahhoz még nem volt szerencsém, csak a futó kalandokhoz.
első randi: 15 évesen
első csók: 11 v 12 évesen, de csak azért mert üvegeztünk, és ezt a feladatot kaptam..most már visszagondolva szánalmas.:D
első randira teljesen jó az, hogy ha kiültök egy parkba és beszélgettek ( én esetemben általában az volt, hogy együtt mentünk suliba, vagy hazakísért a suliból (évfolyamtársak voltunk.) )
első csók 16 évesen
első randi szintén csak később :P
17L
első randi 15
első csók 16
Randi helyszínre meg a fentiekkel egyetértek :) Sok sikert
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!