Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha facebookon ráírnék egy csajra, hogy "szia nagyon jók a képeid, tetszel, szeretnélek megismerni" az nagyon gáz?
a minap találtam egy iylen lányt. :D
semmit sem tudok róla, de nagyon nagyon bejön, és egyedülálló is, legalábbis azvan kirakva.
nem ismerem, ő sem engem.
csak így random ha ráírnék az gáz?!!!
18/F
Szerintem nem gáz. Rám is írt nemrég egy ilyen srác. Igaz nem jöttünk össze, de azóta is jóban vagyunk. Nincs ebben semmi elítélendő.
A lányok össze vissza beszélnek amúgy. Gáz ha a discoban mennek oda hozzájuk, a strandon is kinevetik a fiúkat, az utcán sem lehet leszólítani senkit...baromságok. Akkor döntsétek már el kedves nő társaim, hogy hol ismerkedjenek veletek a fiúk?????
A pasi ott ismerkedjen ahol akar. Ha ez a facebook akkor legyen ez.
Hajrá! :)
Én drukkolok neked!
hmmmm, köszi a válaszokat :)
lehet írok akkor csak csak...bár oylen fura lenne, hogy ráírok, nem ír vissza, vagy elutasít, aztán emg véletlen élőbe ha találkozok vele, akkor szánalmas szitu elnne..XD
ettől fosok csak...xD
írj rá vmi érdekeset/ humorosat... de ne ilyen sz@rságot :D
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!