Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Égő elhívni valakit facebookon randizni?
Figyelt kérdés
Egy buszon láttam meg egy csinos lányt, épp a barátnőjével beszélt mobilon és megtudtam a nevét. Megvan facebookon, ezért érdekel. Ha nem igazán gáz, akkor mégis mit írjak neki?2012. júl. 2. 19:36
1/5 anonim válasza:
Nem tudom szerintem nem gáz egyáltalán. Ott elhívod és személyesen találkoztok. Jólvan az. Tudakold meg van-e barátja illetve, hogy lenne-e kedve ismerkedni veled.
2/5 anonim válasza:
leszarom h ki mit gondolja én így csináltam most
4/5 anonim válasza:
Nem gáz!én is igy szoktam csinálni mostanában :p egyszerübb
5/5 Adelin válasza:
engem is egy fiu facebookon hivott meg randizni. Azóta már lassan 10 hónappja együtt vagyunk! Szerinem jó ötet es egyátalán nem gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!