Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettetek ilyen érzéketlenek és felszínesek lányok, hol vannak az érző szívű, érzelmes, megértő, kedves lányok, akiknek nem a külső az elsődleges, akik adnak esélyt egy átlagos vagy nem helyes srácnak is?
Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy a mai lányok romlottak jellemre, sehol sincs már olyan lány, akinek érző szíve lenne, aki gyengéd, törékeny lenne, mint egy virágszál, akiben ott lenne az kedvesség és megértés szikrája.2012. júl. 9. 20:41
11/15 anonim válasza:
Ombre! 100 kiló elmúltam, nem mondom, hogy ez mind izom rajtam, mert az nem lenne igaz. De az igen, hogy egy kis 50 kilós tündért gyömöszölök esténként, és imádjuk egymást, mert k*rvára nem azon múlik egy kapcsolat, hogy ki mennyire modell. Az a férfi, amelyik a külsejével hódítja meg a nőt, és ezen kívül semmit sem tud felmutatni, hamar meg lészen csalva egy olyan formával, mint én. Vannak felszínes lányok, felszínes fiúk, meg vannak a normálisak. Ha te a kihidrogénezett agyú plázalányokra pörögsz, az a te bajod. De hidd el nekem, hogy a Gyakori ezen rovatába szinte kizárólag azok a nyomik írnak, akik azt hiszik, hogy ha nincsenek kigyúrva, nincs három méteres f@szuk, BMW-jük, sok pénzük, nem is lehet jó nőjük. Tudod, mit? Nem is lesz, megmaradnak a normális lányok az olyanoknak, mint én. Itt arc nélkül írunk, de hidd el nekem, hogy messze állok a Dávid szobortól, átvitt értelemben is, arca sem hasonlítok Dzsordszklúnidikáprióra, valahogy mégis volt nőm. Ja, hogy nem a suli, vagy a munkahely kikent, üszökké szolizott, méregdrága műkörmös, takonyhülye k*rvája? Nem is bántam soha. :) Szedd már össze magad, innen nem fogsz barátnőt, még akkor sem, ha szerinted a szánalommal csajozás jó megoldás. Fejezd be a bömbölést! Ha tényleg nagyon sz@rul nézel ki, sportolj egy kicsit, elvégre a lányok sem vakok, de hidd el, hogy a valódi nőknél nagyon-nagyon sokat számít a jellem is. Nálad meg ezzel elég komoly gondok vannak, ha a mellékelt ábrát nézzük...
12/15 anonim válasza:
Sose éreztem magam érzéketlennek és felszínesnek... és nem is számított a külső, legalábbis nem az a legfontosabb. Ha mással meg tudsz hódítani egy lányt, akkor ugynaúgy lehet nyert ügyed ;)
13/15 anonim válasza:
Nem csak a lányok...A mai Magyarországon az a mentalitás alakult ki,hogy aki kedves,azt egyből kihasználják. Kedves emberek és lányok is vannak az országban,csak ők meg nem merik kimutatni éppen e miatt. A lényeg:sose essél depresszióba,ha bunkóznak veled,inkább legyél kitartó,és sikerrel jársz.
14/15 anonim válasza:
Folytatva: a szög mindíg kibújik a zsákból,az is,hogy ki a kedves,meg ki a bunkó. Ezért legyél kitartó.
15/15 anonim válasza:
anyád befőttje a romlott, b*zi...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!