Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Átlagos pasiként miért van az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos pasiként miért van az hogy érdektelen vagyok a nök számára?

Figyelt kérdés
Átlagos,alacsony,vékony de jó humorú,tisztelettudó,optimista és még sorolhatnám a tulajdonságaimat,mégis mikor randizok egy nővel,jól érzi magát velem de több semmi részérö,részükről.!Nem vagyok bányarém,nem vagyok elmebeteg,mégcsak menekülni sem kell tőlem,bár nem vagyok tulzottan rámenős és érzésem szerint van bennem némi gátlás,de mindezek ellenére szerethető vagyok,akkor mi lehet a gond?

2012. jún. 24. 12:46
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Kit érdekel az átlagos úgy őszintén? Mindenkit olyan érdekel, akiben van valami.

Amúgy lehet rossz lányokkal randizol, akiknek senki vagy. Olyat keress, aki észrevesz benned valamit, onnantól nem leszel neki átlagos sem, és nőnek nála az esélyek.

Plázaribik kizárva!

2012. jún. 24. 12:48
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Jöjj össze átlagos csajjal, ne egy fullos bigét akarj ne légy önző.
 3/10 anonim ***** válasza:
akkor képet kérünk! :)
 4/10 anonim ***** válasza:
45%

Az a bajuk, hogy alacsony, vékony vagy, már eddig elég volt olvasnom, hogy tudjam, miért utasítanak vissza. Hidd el engem is ezért utasítanak vissza. Jól megszívtuk tesó!

Ezek a mai lányok inkább járnak egy nagy darab, kövér sráccal, mint egy vékony, atléta alkattal, az egyáltalán nem vonzó a számukra, alacsonyként legalábbis biztosan. Ha szép magas 180-200cm lennél, akkor tuti elnéznék ezt a "hibádat".

2012. jún. 24. 12:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Valószínű nem a külsőddel van a gond, ismerek olyan sovány csávót, akinek jó nője van.

Nézzetek magatokba is, soha nem lehet tudni mi van ott, amit kiszúrnak és nem mennek bele komolyabba. Tudsz helyesen beszélni? Nem dadogsz? Nincs pocsék humorod? Nem nyáladzol? Nincs valami hülye eszméd? Fura reagálásod? Fura tettek?

Aki itt írt, hogy ő is ilyen, azért nem kezdenek vele, meg is értem, ki a halálnak kell egy ilyen negatív rinya hapsi? Márpedig, aki ilyen, az nem a csalódásoktól lesz ilyen, alapból is benne van, ez csak erősíti a sírós énjét.

2012. jún. 24. 12:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Tesó, sirhatnék azon naphosszat hogy jaj de rossz nekem mert nem vagyok 2 méteres konyhaszekrény,de minek,alacsonynak születtem,hát ebből kell kihozni a legtöbbet,jó nem mondom hogy nem zavar,mert zavar hiába is titkolnám,de nem mondtam le arról hogy is megtalálhatom azt aki szerethetőnek talál! fő az optimizmus Tesó! :)
2012. jún. 24. 13:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Figyelj, én a 176 cm magasságommal, meg a széles csontozatommal körülbelül medvének érezhetném magam melletted, hozzám tényleg a mackós 180-200 cm szép szál legények illenek. Viszont a kisebb, törékeny alkatú lányok nem értem miért nem értékelnek téged. Nekik is a magas kell, és ez meg bennem nyomja fel a pumpát, rengeteg olyan párt látok hogy egy nagy darab pasi valami aprócska leánnyal van együtt... és akkor nekem ki marad?

23/L

2012. jún. 24. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Mert nem tudsz csajozni, annak egy komplett folyamata van, keress rá a PUA-ra és tanulj, én sem értettem mi kell a nőknek pár éve, aztán rákerestem a neten. A neten minden rajta van xD
2012. jún. 24. 14:06
 9/10 anonim ***** válasza:

alacsony vagy azért nem kellesz. Ilyenek nem kellenek senkinek. Már rájöhettél volna. én már rájöttem...

Selejtek vagyunk.

166 cm / F

2012. jún. 24. 14:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Adam én sok mindent elhiszek dehogy abból a sok szemétből amit neten hirdetnek "csajozási tudomány " címszó alatt meglehet tanulni bánni a csajokkal,azt kötve hiszem!A legjobb tanitómesterek az élet,a gyakorlat,és a tapasztalat!
2012. jún. 24. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!