Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elsö randin ti felmennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsö randin ti felmennétek a fiú lakására? 19/L

Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 16:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%
Ha akkor ismertem meg, semmit nem tudok róla szinte, akkor semmiképp. Ki tudja mit akar. Akár egy perverz gyilkos/ emberrabló is lehet, sose tudhatod:P
2012. júl. 9. 16:57
 12/24 anonim ***** válasza:
58%

Ha nem jössz fel, akkor viszont nem lesz második randi ... :-P

37/F

2012. júl. 9. 17:00
 13/24 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2012. júl. 9. 17:09
 14/24 anonim ***** válasza:
68%
Ez a te döntésed ha felmész akkor inkább szexuális kapcsolatra számíthatsz ha nem akkor pedig intellektuálisabb lesz persze lehet hogy hülyeséget mondok
2012. júl. 9. 17:12
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Én felmentem, jól döntöttem, hisz már a férjem, és állítása szerint boldog velem. :)

Viszont volt valaki, aki buliban döntötte el, hogy felmegy az ismeretlen pasihoz. Hát, az illető nekrofil volt...

2012. júl. 9. 17:19
 16/24 anonim ***** válasza:
Igen... :D tudom, hogy nem szabad meg blabla, de ott kötöttünk ki. :) Persze szex nem volt, sőt semmi "olyan", én megbíztam nagyon benne és nem is csalódtam. Igazából embere válogatja, hogy ki milyen! Ismerned kell ahhoz, meg bízni benne, hogy fel merj menni, mert azért hála az Égnek, nem mindenki perverz meg darabolós gyilkos.
2012. júl. 9. 17:39
 17/24 anonim ***** válasza:
De persze ha kételyeid vannak, az már rég nem jó. Legyél okos, megfontolt. Én nem biztatlak! Előző voltam.
2012. júl. 9. 17:42
 18/24 anonim ***** válasza:

Hát ha nem is perverz gyilkos és emberölő ahogy azt itt írjátok.. De szerintem ha túl hamar kapják meg egymást a párok akkor nem becsülik meg egymást és nem lesz hosszú életű a kapcsolat.

Ha meg csak szexelni mentek akkor meg az nem randizás...

2012. júl. 9. 17:45
 19/24 anonim ***** válasza:
A következö kérdés az lesz, hogy az elsö randi utáni reggel elmentek a fiu lakásábol?
2012. júl. 9. 18:11
 20/24 anonim ***** válasza:

attól függ h miért és mit csinálni...szexelni? -nem...de pl filmezni igen..volt már rá példa,1,5 éve együtt vagyunk (tény,h a szakunkhoz kapcsolódik a filmezés) ha elmossa az eső pl a randit és felajánlja h menjünk fel hozzá,akkor igen...de szexelni nem

22/N

2012. júl. 9. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!