Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az első randin nem célszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első randin nem célszerű elmenni a másik lakására, igaz?

Figyelt kérdés

akkor hányadik randin?mit gondoltok?

légyszi írjátok oda h fiú vagy lány.

a válaszokat eőre is köszönöm.

2009. okt. 24. 19:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

nem. hacsak nem áztok el és nem adnak kölcsön szárazruhát.

L/17

2009. okt. 24. 19:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Így van az első randin nem helyes dolog felmenni a másik lakására ha csak nem egy éjszakás kapcsit akarsz vagy csak sexkapcsit. Hányadik randin lehet felmenni? Ha az első jól sikerült akkor talán a 3-4-ik randin. De ez függ attól is, hogy te hogyan ítéled meg a helyzetet. 29/N
2009. okt. 24. 19:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

hát attól függ mit akarsz csinállni xD de gondolom nem társasozni akarsz xD....viszont ha csak beszélgetni vagy filmezni akkor szerintem lehet!...de akkor tényleg csak az legyen :)

15/L

2009. okt. 24. 19:51
 4/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:D:D

am nem akarok szexkapcsit ,szal akkor nem valószínű h felmegyek hozzá az első randin.

2009. okt. 24. 19:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bármikor fel lehet menni ha az első randin már annyira szimpik vagytok egymásnak!!!!Persze nem azt mondom h egyből le is kell feküdni vele mert ez nem azt jelenti!!! Egy lakásban sok mindent lehet csinálni nem csak szexelni!!!De ha látod h a srác nagyon könyörög akkor tuti h csak d*gni akar ugyhogy ha te meg nem akkor passzold!:) 23/L
2009. okt. 24. 19:54
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi h válaszoltál :D
2009. okt. 24. 19:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első randin sok mindent fel lehet mérni. Nekem volt olyan randim ahol az első alkalommal feljött hozzám. Budapestről jött el. Voltunk a kilátón és mivel nagyon nem tudtam hova is mehetnének így feljöttünk hozzám. Filmet néztünk, de végig úgy éreztem ő többet szeretett volna. De mivel volt benne annyi így nem tett semmi olyat. Nem is lett belőle hosszú távú kapcsolat még barátság sem. Szóval azt nagyon megbántam, hogy akkor felhívtam magamhoz. Azóta sem tettem ilyet. Ez csak az én történetem. Van akinél másképp alakul. Sok sikert a döntésben. 29/N
2009. okt. 24. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem célszerű,hanem ha van benned amolyan női tartás,akkor nem illik!

Ha csak sexről szólna a dolog,én akkor sem mennék el vele pár óra múlva-mondjuk nekem kell idő,ahhoz is,h csak egy sex legyen!

Sztem,ha megkérdezel pasikat,akkor az ő szemükben sem vet jó fényt az a nő,aki hamar beadja magát! :O)

2009. okt. 24. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem fölmehetsz nyugodtan, azért ott mégis meghittebben lehet beszélgetni mint egy nyilvános helyen.

Az első alkalomkor azonban nem mindig jó ha beadod a derekad, mert ha a fiú hosszú távú kapcsolatot keresne netalán, akkor te máris kiestél a "versenyzők" közül, de azért meg volt az aznapi élvezet.

Viszont ha kéreted magad, és a fiú is látja, hogy igazából te is akarod, és a pasi jó fej, akkor nem fektet le az első alkalommal, hanem belemegy a játékba, és majd megteszi akkor, mikor úgy látja, hogy már nincs értelme a halogatásnak. xD

18/F

2009. okt. 24. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!