Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randin nem célszerű elmenni a másik lakására, igaz?
akkor hányadik randin?mit gondoltok?
légyszi írjátok oda h fiú vagy lány.
a válaszokat eőre is köszönöm.
nem. hacsak nem áztok el és nem adnak kölcsön szárazruhát.
L/17
hát attól függ mit akarsz csinállni xD de gondolom nem társasozni akarsz xD....viszont ha csak beszélgetni vagy filmezni akkor szerintem lehet!...de akkor tényleg csak az legyen :)
15/L
köszönöm a válaszokat:D:D
am nem akarok szexkapcsit ,szal akkor nem valószínű h felmegyek hozzá az első randin.
Nem nem célszerű,hanem ha van benned amolyan női tartás,akkor nem illik!
Ha csak sexről szólna a dolog,én akkor sem mennék el vele pár óra múlva-mondjuk nekem kell idő,ahhoz is,h csak egy sex legyen!
Sztem,ha megkérdezel pasikat,akkor az ő szemükben sem vet jó fényt az a nő,aki hamar beadja magát! :O)
Szerintem fölmehetsz nyugodtan, azért ott mégis meghittebben lehet beszélgetni mint egy nyilvános helyen.
Az első alkalomkor azonban nem mindig jó ha beadod a derekad, mert ha a fiú hosszú távú kapcsolatot keresne netalán, akkor te máris kiestél a "versenyzők" közül, de azért meg volt az aznapi élvezet.
Viszont ha kéreted magad, és a fiú is látja, hogy igazából te is akarod, és a pasi jó fej, akkor nem fektet le az első alkalommal, hanem belemegy a játékba, és majd megteszi akkor, mikor úgy látja, hogy már nincs értelme a halogatásnak. xD
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!