Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy buliban megismertek egy fiút, nagyon megtetszik, és ő felhív a lakására (nyilvánvaló, hogy miért), akkor felmennétek?
Ha már előtte is ismertem és a buliban összejöttem vele és mindketten egyedülállóak vagyunk, és tényleg nagyon nagyon vonzódom hozzá, akkor talán.
De ha akkor látom először, akkor bármennyire is tetszik nem megyek fel hozzá, mert nem bízom ennyire az emberekben. De nem is szoktam buliban ismerkedni pont ezért. :) 19/L
Nem, bizonyára nem a bélyeggyűjteményét óhajtja megmutatni.
Idegennek a lakására meg amúgysem mennék. Nem vagyok bizalmatlan, de a volt osztálytársamat megerőszakolták. Totál megtetszett neki egy srác neki, a szimpátia is megvolt (könnyű préda-elv), felhívta egy kávé ürüggyel, s az eredmény lsd: fenn.
Ja, azt elfelejtettem, hogy a barim akkor 15 volt, s a pasi olyan 20-25 forma lehetett.
De tanult belőle, de azóta minden pasiban a kéjenc disznót látja... így fogalmazva finom voltam és nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!