Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az alábbiakban mi a legfontosabb egy párkapcsolathoz, ha megismertek egy pasit?
Belső értékek, jóképűség, izom, magasság, pénz.
Sorrendbe hogyan helyeznétek őket?
Magasság,belső értékek,jóképűség,pénz,izom
bár az utolsó kettő egyáltalán nem fontos amig nincs izomsorvadása vagy nem nekem kell eltartanom
24/N
fiú vagyok de nekem ez a tapasztalatom:
1. jóképűség
2. belső értékek (legyen férfias, okos, de bunkó is)
3-4. pénz, izom
5. magasság
Belső értékek, magasság, jóképűség, pénz, izom.
de ne legyen dagadt
1.Jóképűség (ebbe belevonom az összhatást, a kisugárzást, ami lássuk be elég fontos, mert egy olyan emberrel nem sokan kezdenek ismerkedni, aki nem szimpatikus a számukra).
2.Belső értékek (ha már a kisugárzás, összhatás meg van, és elkezdtük beszélgetni, egy normális párkapcsolatnál a következő fontossági sorrendben a belső értékek).
3.Magasság, izom (én ezt egybe vonom és úgymondanám, hogy külső adottság, milyen magas, milyen alkatú stb.)
4.Pénz (ha valaki megfog külsőleg és a belső értékei is stimmelnek, nem lesz döntő fontosságú az anyagi helyzete, addig, amíg nincs agyonra eladósodva.)
16/L
1, belső érték
2, jóképűség
3, pénz
4, magasság
Nem szeretem ha valaki kigyúrt. De azt sem ha duci. Pont elég az átlagos.
1., belső értékek
2.,jóképűség
3., pénz
4.,izom
5., magasság
jajj.. furán jött ki amit írtam, na szóval
nem érdekel, hogy izmos-e, csak ne legyen dagadt. a sima, átlagos elég
Pénz
--->magasság--->jóképűség---Belső értékek
Izom
Köszi az eddigi válaszokat! :)
Érdekes, hogy a pénzt ilyen sokan a végére írjátok. Mindenhol azt lehet olvasni meg látni, hogy a nőket csak a della érdekli. Na most akkor hogy van ez?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!