Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Az alábbiakban mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Az alábbiakban mi a legfontosabb egy párkapcsolathoz, ha megismertek egy pasit?

Figyelt kérdés

Belső értékek, jóképűség, izom, magasság, pénz.

Sorrendbe hogyan helyeznétek őket?

2011. jún. 20. 19:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
pénz = belső értékek --> jóképűség --> magasság --> izom
2011. jún. 20. 20:14
 12/18 anonim ***** válasza:

az elkeseredett, csóró pasik írják aki plázapi.csát akarnak

a plázapi.csáknak tényleg csak az számít, a normálisaknak nem

2011. jún. 20. 20:15
 13/18 anonim ***** válasza:
belső értékek, jóképűség, izom, magasság, pénz
2011. jún. 20. 20:19
 14/18 A kérdező kommentje:
És melyik az, ami mellett el tudtok tekinteni, ha nincsen? Tehát ha valaki nem izmos, de jóképű, jó arc, vagy épp izmos, de egy bunkó?
2011. jún. 20. 20:24
 15/18 anonim ***** válasza:
előző vagyok: a pénztől el tudok tekinteni, nekem a többi fontos. ez van.
2011. jún. 20. 20:26
 16/18 anonim ***** válasza:
a pénztől én is el tudok tekinteni, elvégre ha én se vagyok pénzes a párom miért legyen az..az izomtól is el tudok tekinteni, nem kell hogy kigyúrt legyen. ami nekem számít de nagyon az a magasság, mert hiába nem vagyok még azért annyira magas (170cm), de akik bejönnek vagy engem betalálnak azok többnyire alacsonyabbak nálam..
2011. jún. 20. 20:32
 17/18 anonim ***** válasza:

1. Belső értékek. Ez viszont nem azt jelenti, elég, ha rendes, kell hogy határozott, céltudatos, magabiztos legyen, ugyanakkor érzelmes, kedves is.

A többi nem igazán számít ilyen értelemben. Ritkán vonzódtam a hagyományos értelemben jóképűnek tartott pasikhoz. Jó, olyan ronda ne legyen, hogy elhányjam magam, ha ránézek, de többször is volt, hogy kifejezetten előnytelen pasi tetszett meg, miután megismertem.

Az izmosak sem jönnek be, inkább az enyhén macisak, de a párom vékony volt, mikor megismertem, úgyhogy még ez sem feltétlenül mérvadó.

A magasság annyira, hogy ne legyen sokkal alacsonyabb nálam, de pár centi nem számít.

A pénz meg megint nem. Az viszont igaz, hogy a súlyos anyagi nehézségek miatti idegeskedés megronthat egy kapcsolatot valamilyen szinten, úgyhogy azért jó, ha annyit össze tudunk rakosgatni, hogy egy minimális szinten meg tudjunk élni, de ezt lehetőleg ketten hozzuk össze.

2011. jún. 20. 22:02
 18/18 anonim ***** válasza:

elős vagyok

eltekinteni a pénztől és az izomtól tudok...jól keresek,és sosem vonzottak az izmos pasik 8inkább a macisak vonzanak)

a jóképűség is tág fogalom,semmi férfiasat nem látok a mai szépfiúkban,taszitanak...amit ma egy 18-24 éves lány jóképűnek mond,nekem biztos nem jön be...:):)

Magasságtól nem tudok eltekinteni,175 centi vagyok,190 alatti nekem nem férfi,egyszerűen kell hogy ha tűsarkút húzok,akkor is fizikailag felnézhessek rá (és egyébként is)

Belső értékek megint,bár kinek mit jelent...

2011. jún. 20. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!