Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves vagy szurkálódós?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves vagy szurkálódós?

Figyelt kérdés
csajok nektek a kedves vagy az oltogatós fiúk jönnek be akik állandóan próbálnak csesztetni , vagy a normális bókolós fiúk?? 18/F
2012. júl. 9. 01:01
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem az jön be ha úgy bánik velem mint egy kivert rühes alpári korcs döggel szokás és még az is tetszik ha nagy tömeg elött megaláz olyankor mindig benedvesedek
2012. júl. 9. 01:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Legyen benne mindkettő.. Én nagyon élvezem mikor úgy oltogatjuk egymást egy pasival de közben szikrázik köztünk a levegő..:D És közben is lehet bókolgatni a másiknak:D
2012. júl. 9. 01:04
 3/5 anonim ***** válasza:
én szeretem ha tarkón b*sznak egy bézbóz ütővel attól nagyon beindulok
2012. júl. 9. 01:05
 4/5 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Normális, de azért ne nyalizzon, legyen olyan természetesen a személyisége és ne csak azért mert el akar érni valamit.
2012. júl. 9. 01:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Is-is... Szeretem a kis csipkelődős vitákat, meg a nehéz eseteket, de azért ne oltsuk egymást sz*rrá. Kell azért, hogy érezzem a szerelmét, és én is éreztetem vele, ha szeretem.:)

Szóval meg kell találni az arany középutat.

A folyton bájcsevegős, bókolós, mindig ajnározó típustól viszont kivagyok. :/

2012. júl. 9. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!