Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes belém a diákom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém a diákom, hogy mondjam meg neki, hogy nem lehet köztünk semmi?

Figyelt kérdés

Egyetemen tanítok, és az egyik diákomnak láthatóan nagyon tetszek. Udvarol nekem. Nagyon zavarban van mikor beszél velem, vagy ha ránézek. Sokszor néz engem. Keresi a társaságom, mindig bókol.

Múltkor meghívott kávézni.

Nem szeretném megbántani, de köztünk nem lehet semmi.

Hogy mondjam meg neki, mit tanácsoltok ?

41 / N

2012. júl. 8. 21:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
mondjad ezt: "nem lesz/lehet köztünk semmi"
2012. júl. 11. 13:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Első lépésben meg lehet próbálni a bókokat semleges arccal megköszönni, a meghívásokat pedig nem elfogadni (nem tudom eddig hogy volt, arról nem írtál). Ebből jó eséllyel érteni fog. Ha ezek ellenére sem veszi a lapot és továbbra is közeledik akkor meg lehet mondani, hogy nem szeretnéd megbántani, de úgy érzed, hogy ő közeledik feléd és ez neked kellemetlen.
2012. júl. 11. 14:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Elolvasva a kérdést és a válaszokat az ötlött fel bennem, hogy mit érez a tanárnő? Erről nem irt semmit....! Csak egy átlagos diák az ön számára az a srác vagy tetszik, jól esik az érdeklődése?

Hogy nem illik azt tudjuk mi is.

34F

2012. szept. 6. 14:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem csak jobb jegyet akar.
2012. szept. 6. 14:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Na mi lett a sztori vége?

Én a helyedben beszéltem volna, hogy mennyire szeretem a páromat/férjemet/vőlegényemet.

Ez a "köztünk nem lehet semmi" ez kb felhívás a keringőre, pláne ha ilyen megfordul egy tanár fejében.

2017. dec. 2. 17:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Melyik egyetemen tetszik tanítani?🙂
2020. dec. 3. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!