Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú társaim! Ti is tapasztaljátok, hogy a normális és egyben szép, vonzó lányok foglaltak mind? Ez már nevetséges, hogy minden nekem tetsző és egyben személyiségre is szimpatikus lány foglalt!
"Na de én, aki állítólag helyes, jóképű csak épp vékonya"
Bla-bla :D
A helyes, vékonyka fiúk közül mindnek van barátnője a környezetemben, más lehet a problémád. Az alfahím szöveg rég lejárt lemez, sőt. Több olyan kigyúrt alfahímet tudok, aki nem talál lányt, és a kis vékony "gizdákat" szidja (akik nem bunkók, és nem nagypofájúak, bár azért van elég önbizalmuk, szeretnek viccelődni, kellemes kis társaságot nyújtanak a lányoknak)
Én sem értem azokat, akik itt panaszkodnak. "Fiú társaim"!
Mintha a lányok lennének a hibásak. A környezetemben minden normális (és viszonylag jó külsővel rendelkező) fiúnak van szép barátnője. És nem csak a bunkóknak, gazdagoknak, vagy páwáknak.
Lassan már kiáltványok lesznek ebből:
"Barátaim, rómaiak!" :D
17 Ne azt a réteget célozd meg, akinek a pénz számít. Ezek szerint te is a kikent neonrózsaszín pláza babákra buksz. Normális lányban egyet sem ismerek, akit a pénz komolyabban érdekelne.
Bár igaz, hogy velük kapcsolatban is ezzel vigasztalják magukat, akik lemaradnak róluk. :)
ma 17:45
Na, akkor most jutunk el megint ahhoz a ponthoz, hogy válasszanak a fiúk inkább egy túlsúlyos, számukra nem vonzó, de nagyszívű, csodálatos lányt, igaz?
Felőlem azt választasz, akit akarsz, csak akkor ne panaszkodj. Vagy ha panaszkodsz, az a te problémád, nem az enyém. :D
Mellesleg nem ez a két véglet létezik (mű-plázababa / csúnya, kövér, szemüveges lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!