Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem vagyok magas, izmos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok magas, izmos, jóképű, pénzes, akkor tényleg nem is lehet olyan barátnőm, aki szép, vonzó?

Figyelt kérdés

2012. júl. 8. 15:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ez a csúnyák sorsa de szerencsédre vannak csúnya lányok is.
2012. júl. 8. 16:09
 12/18 A kérdező kommentje:
Én már rohadtul unom, hogy nem tudok a lányoknak sehogy sem megfelelni, ráadásul most még anyagilag is lent vagyok a padlón, így meg esélytelen becsajozni. Se jó ruhákra se kondibérletre nincs pénzem. Márpedig ha pénzem lenne sok, akkor megtudnám oldani a problémámat, kigyúrnám magam és rengeteg menő ruhát, cipőt vennék. De oda eljutni, addig megöregszem, már pedig előtt esélyem sincs a jelenlegi szegény, csóró és egyszerű, átlagos külsőmmel becsajozni.
2012. júl. 8. 16:10
 13/18 A kérdező kommentje:

ma 16:09

Igazából lányok szerint nem vagyok csúnya, arcra legalábbis tutira nem, de ha a testem úgy néz ki mint egy kisfiúé, hát így totál nem számítok esélyesnek szép lányoknál. Próbáltam csúnya lánnyal összejönni, aztán nem ment, csak undort éreztem, nem vonzalmat és boldogságot.

2012. júl. 8. 16:11
 14/18 anonim ***** válasza:

Akkor hogy várod el hogy egy szép csaj össze jöjjön veled?

Egyébként meg hidd el akkora lekoptató szöveg hogy az kedves vagy meg kedvelnek.

Ha nem is vagy helyes , sármos lehetnél. Jó cuccokat lehet venni olcsón is ez is csak kifogás.

Nem itt kéne nyáladzani hogy jaj nem lesz csajom, miért ilyenek a nők stb.

Tegyél ellene basszus! Nem a pénzen múlik -.-

2012. júl. 8. 16:27
 15/18 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint jobban számít a lányoknál a testalkat, mint az arc? Hiába vagyok bájos, jóképű, ha a testem olyan, mint egy 15-17 éves kisfiúé?
2012. júl. 8. 16:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Neked a felfogásoddal van a gond, nem a testeddel. Sokan csípik a kisfiús pasikat, de a siránkozó bőgőmasinákat, akik minden kudarcukat a másik nemen verik le, őket nem. Ha nincs pénzed kondiba, tölts le vmi dvd-t, önts homokot két literes üvegbe, nesze neked súlyzó. Hagyd abba a sajnálkozást, és vedd kezedbe a dolgokat. Nincs pénze, hát aztán, legyél már egy kicsit kreatív!
2012. júl. 8. 16:44
 17/18 anonim ***** válasza:
nem kell kondiba járni, csinálj otthon fegyencedzést, ingyen van... (felülés, fekvő, tolockodás, guggolás, stb) én így szoktam gyúrni 19 évesen, meg persze saját súlyzóimmal, meg ettem táplálékkiegészítőt, és így olyan a testem mint egy testépítőnek. de saját tapasztalatom alapján, attól hogy kigyúrod magad nem biztos lesz barátnőd, mert én kigyúrt vagyok és jóképű, és mégsincs barátnőm
2014. jan. 2. 20:28
 18/18 anonim ***** válasza:

Az előző nagyon jól írta: fegyencedzés. Ingyen van!! Nézz utána a neten, én is tudok egy példát mondani, egy kollegám egy kis diéta mellett, pár hónap alatt úgy kigyúrta magát, hogy csak na!!

Amúgy nálam sokkal jobban számít az arc, mint a test...

A jó ruhákhoz se kell sok pénz, nem számít a márka, csak tudni kell jól összeválogatni. Háda turiban voltál már? Zseniálisan jó férfi ruhákat lehet kifogni.

2014. jan. 3. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!