Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nincs mostanában randizás?
# 13 látszik mennyire vagy tapasztalt "14-16 szüzek mind" :D
Elmondanám,hogy a csajok 90% ka 15 évesen már nem szűz sőt már 12 évvel ezelőtt sem voltak szüzek a 15 évesek 2000 ben már 15 évest dugtam..igaz én is annyi voltam.Akkor most miről beszélünk?Elég szétnézni a neten meg a kérdések között.
minden van.
egyébként van randi csak nem nevezzük nevén :D
az meg egy töketlen aki megkérdezi hogy "járunk?" :D
F18
Hát a te korodban sajnos még nem így gondolkodnak...már csak itt gyakorin is egyik kérdésnél válaszoltam és rám írt a 14 éves fiú, hogy benne lennék e egy...meg hogy milyen gumit vegyen..én meg csak néztem O.O"...
Ritkán, elvétve vannak még normális fiúk, de ahogy azt írták előttem 14-18 korosztály nagyjából ilyen is...
Egyébként én is sajnálom, hogy nincs ilyesmi, legalábbis ritka az olyan pasi aki nem lent gondolkodik ilyenkor, hanem egy igaz párt és jó kapcsolatot szeretne:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!