Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért nincs mostanában randizás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nincs mostanában randizás?

Figyelt kérdés
Teljesen úgy veszem észre hogy mostanában nincs olyan rendes randizás. jó.. tudom hogy a tinik nem szoktak rendizni de szerintem régen azért sokkal jobb volt. úgy értem hogy például régen nem annyi volt hogy : járunk? igen. hanem akkor rendesen kellet "udvarolni". szerintem ez tök szar hogy most már semmi ilyen dolog nincsen. 14/L

2012. júl. 6. 22:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
de én nem azt akarom hogy most randira hívjanak csak úgy el gondolkoztam hogy ez milyen rosz már :/
2012. júl. 6. 22:55
 12/20 A kérdező kommentje:
22:54 teljesen igazad van !
2012. júl. 6. 22:56
 13/20 anonim ***** válasza:
Annyira nincs igaza. 14-16 a szűzkurväk időszaka... Ők csak játsszák, hogy benn vannak az iparban de szüzek mind.
2012. júl. 6. 22:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Most írtad le: nem akarod hogy randira hívjanak. Azért volt jó régen, mert más randizott?
2012. júl. 6. 22:59
 15/20 A kérdező kommentje:
nem akarom hogy most randira hívjanak. szerintem azért egy két 14 éves lány már nem csak játsza a k.rvát
2012. júl. 6. 23:01
 16/20 anonim ***** válasza:

# 13 látszik mennyire vagy tapasztalt "14-16 szüzek mind" :D

Elmondanám,hogy a csajok 90% ka 15 évesen már nem szűz sőt már 12 évvel ezelőtt sem voltak szüzek a 15 évesek 2000 ben már 15 évest dugtam..igaz én is annyi voltam.Akkor most miről beszélünk?Elég szétnézni a neten meg a kérdések között.

2012. júl. 6. 23:05
 17/20 A kérdező kommentje:
igaz hogy vannak lányok akik játszák a k.rvát de vannak olyanok akik tényleg 12-14 évesen már rég szinte szexuális életet él a pasijával
2012. júl. 6. 23:06
 18/20 anonim ***** válasza:

minden van.

egyébként van randi csak nem nevezzük nevén :D

az meg egy töketlen aki megkérdezi hogy "járunk?" :D

F18

2012. júl. 7. 01:34
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát a te korodban sajnos még nem így gondolkodnak...már csak itt gyakorin is egyik kérdésnél válaszoltam és rám írt a 14 éves fiú, hogy benne lennék e egy...meg hogy milyen gumit vegyen..én meg csak néztem O.O"...

Ritkán, elvétve vannak még normális fiúk, de ahogy azt írták előttem 14-18 korosztály nagyjából ilyen is...

Egyébként én is sajnálom, hogy nincs ilyesmi, legalábbis ritka az olyan pasi aki nem lent gondolkodik ilyenkor, hanem egy igaz párt és jó kapcsolatot szeretne:)

16/L

2012. júl. 7. 08:40
 20/20 anonim válasza:
Azért mert a mai lányok többsége sem úgy viselkedik, mint akinek udvarolni kell. Az udvarlás szertartásával még megvolt a dolgok sorrendje: fokozatosan megismerni egymást, kézenfogva sétálni, csókolózni, hosszú hónapok vagy évek után ágyba bújni. Egy férfinak küzdeni kellett a nő kegyeiért, ez az udvarlás. Viszont ha a nő rögtön felkínálkozik neki, akkor nincs miért udvarolni...
2012. júl. 7. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!