Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejöjjek vele? Kíváncsi vagyok, ti mit tennétek, mi a véleményetek.
Hát, első kérdésem az lenne, hogy hány évesek vagytok?
Ha 16nál több, akkor ez a hozzáállás elég gyerekes, és nem javasolnám, hogy előre eltervezve, csak azért, hogy azt mondhasd neked már volt pasid összegyere vele, mivel ez elég igazságtalan vele, hogy csak kihasználnád, az esetleg érzelmeit.
Ha 16 alatt vagy még, akkor simán belefér egy kis szórakozásnak.
28/n
Szerintem ne járj vele, mert nem vagy még érett egy kapcsolatra, mindegy mennyi idős vagy. Az emberek azzal járnak, akivel terveznek, akit szeretnek/el tudják képzelni, hogy beleszeretnek (életkor és attitűdfüggő).
24/N
ismerd meg jobban,találkozzatok gyakrabban,és akár kialakulhat még valami érzelem is benned.De igazam van az előttem szólóknak,tényleg ne jöjj vele össze,ha csak tapasztalatot akarsz szerezni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!