Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a véleményetek a szilikon mellekről? Tetszik nektek?
van belőle szép és ronda is pont úgy mint az eredeti mellből
ennél többet nem lehet elmondani róla
Nekem nem tetszik, sőt egyenesen nem jönnék össze olyan csajjal!
Igaz a mell csak a 3. szexuális ingerlési pont számomra, de az eredeti mell, sokkal szebb és vonzóbb, ami a legfontosabb nem szivacs -.-"
Ha a nő esetleg szilikonozik, ám legyen, de aztán ne csodálkozzon ha kerülöm a mell tájékát.
Engem annyira nem érdekel, hogy "álljon egybe", én igazából azt se türöm sokáig, ha a nő ittvan nálam, és rajta a melltartó. Ő is állította hogy "könyebb nélküle" nekem meg az egy apszolút felesleges dolog...
Ez olyan mint nekünk pasinak a sztrecs boxer, ha elmegyek valahova hordom, ha itthon vagyok, átváltom hagyományosra.
Jó kicsit elkanyarodtam, de a legtöbben a feszes mellé csinálják a szilikont! Hogy ne keljen melltartó, és álljon mint a cölöp, de hogy ez kit izgat és hogy miért... ez már jókérdés.
18/f
Nekem nem tetszik,és ez a véleményem róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!