Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a nagy szilikonmell ellenesség?
Figyelt kérdés
Annyian fikázzák, hogy nem jó, undorító,inkább kicsi legyen mint mű...én ezt nem értem.
Tehát inkább legyen ilyen:
mint ilyen?: [link]
2012. jan. 4. 23:06
3/15 anonim válasza:
nagyon kicsi ne legyen,de ha jó a méret akkor teljesen mind1 hogy szilikon vagy gyári :)
5/15 anonim válasza:
hát nekem az első kép méretű van, de eddig akárhányszor tettem fel képet ekkora mellekről mindig jöttek hogy húúú nagyon jóóó stb
szerintem kamu, de kicsit elszomorít a dolog
6/15 anonim válasza:
Mindenkinek más az ízlése, nem értem miért kell értetlenkedni... A természetellenes labdaműmell undorítóan néz ki szerintem. Még szerencse, hogy nincs szükségem ilyesmire...
7/15 A kérdező kommentje:
ki beszélt itt labdaműmellről...
uccsó linket kell nézni ..
2012. jan. 4. 23:58
9/15 anonim válasza:
Én őszinte leszek, nekem teljesen mindegy, hogy mekkora a lány melle, ha szép a lány arca. A két természetes lány például nagyon bejön kis mellekkel is. Szilikon mellű nővel viszont nem jönnék össze, a boltban sem fogadják el a hamis pénzt, én sem fogadom el a hamis mellet. Továbbá nem én akarok lenni az a balfék, akinek ki kell fizetni a 10-15 évente esedékes szilikon cserét.
10/15 anonim válasza:
Az utolsónak labdamelle van nálam az azt jelenti hogy természetellenesen mereven áll és olyan gömbölyű mint a labda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!