Nem unjátok még a "Mi ez a nagy Amerika ellenesség"
kezdetű kérdéseket?
Amerika meghódít mindent! Már csak a gyk hiányzott, úgyhogy most jön ide:D
2010. dec. 28. 23:40
2/95 A kérdező kommentje:
Nincs minden este. És látom nem tudtál ellenérveket felhozni, csak nem hiszed el a tényeket.
2010. dec. 28. 23:49
Abszolút nem unom. Végre egyre több ember észbe kap, hogy egyáltalán nem "divatos" és főleg nem "menő" dolog Amerika irracionális utálata, és leleplezzük a kisebbségi komplexusos agitátorokat, akik csak azért fikázzák egyfolytában Amerikát mert irigyek az amcsikra, amiért ott már a 80-as években is királyság volt, nekik meg a kommunizmusban kellett felnőniük.
2010. dec. 28. 23:50
2010. dec. 28. 23:50
6/95 A kérdező kommentje:
Milyen tényeket te idétlen? És mire kellene ellenérveket felhoznom? Arra hogy miért unnjuk? Mert minden este jön egy idióta aki felteszi ezt a kérdést kicsit másképp. Ennek ellenére keresővel sem találsz mégegyet mert szerencsére mindig törlik is. Te meg fogd magad és költözz ki amerikába. Idegesítsd az ottaniakat a baromságaiddal!
7/95 A kérdező kommentje:
"Abszolút nem unom. Végre egyre több ember észbe kap, hogy egyáltalán nem "divatos" és főleg nem "menő" dolog Amerika irracionális utálata, és leleplezzük a kisebbségi komplexusos agitátorokat, akik csak azért fikázzák egyfolytában Amerikát mert irigyek az amcsikra, amiért ott már a 80-as években is királyság volt, nekik meg a kommunizmusban kellett felnőniük."
Gyermekem, de akkor mért nem mentek ki? Vagy mért nem mentetek már a 80as években? És nem kellett volna ilyen szar országban szenvednetek.
És pont ez az, hogy úgy bélyegeztek meg egy országot, hogy nem is éltetek ott és nem is ismeritek őket. Igaz én sem éltem ott de egy rokonom elmondta a tapasztalatát. Ő utálta a Amerikát, de rájött, hogy ott is sima, ugyanolyan emberek élnek mint itt.(kint volt egy ideig, munka miatt) Csak jobb életszínvonalon.
2010. dec. 28. 23:54
"Gyermekem, de akkor mért nem mentek ki? Vagy mért nem mentetek már a 80as években? És nem kellett volna ilyen szar országban szenvednetek."
Én 90-ben születtem, a 80-as években meg kb. minden épeszű ember kiment volna, csak ugye nem tudtál felülni egy Bécsi gyorsvonatra azt csá, hanem egy bizonyos szögesdrótakadály és egy kommunista diktatúra vágott el minket a Nyugattól.
2010. dec. 28. 23:56
10/95 A kérdező kommentje:
Nem bélyegeztem meg, vagyis nem az országot, hanem azt az idiótát aki ezt minden este megkérdezi.
Kapcsolódó kérdések: