Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinél ilyenek a piszkos anyagiak?
én símán megmondanám neki, hogy "múltkor én fizettem, most te jössz" :)
biztos, hogy ez "barátnő"? mert nálam másról szól a barátság
nálunk nagyon sokáig a barátom fizetett, azaz nemolyan nagyon sokáig, kb egy évig. addigra enyhült meg, h mostmár énis had fizessek végre vmit :D
mostmár ált felesben csináljuk a dolgainkat, pl ha mozivan akkor mondjuk ő megveszi a jegyeket, mert neki mégmindig gáz, ha énfizetek úgy amikor ő is ottvan :D de utána odaadom neki mindig a rámeső részt.
demopndjuk ilyen popcorn, kóla ügyben már úgy, ahogy jön. akinek eszébe jut, az veszi. ált felváltva jut eszünkbe, szal nincspara :D
több mint 3 éve vagyunk együtt, még mostis megszokott hívni, pl egy kapucsínóra, vagy ilyesmik, én nemszoktam viszonozni, mert az nemszereti:D viszont szoktam neki venni mondjuk csokikat cserébe :D
Köszi a válaszokat !
Hát majd meglátjuk nem csinálok belőle nagy ügyet, de talán nem ő az igazi....nem e-miatt persze:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!