Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, akit kb már fél éve ismerek, egy castingon ült le hozzám. :) Tiszta film jelent volt az egész. xD Elkezdtünk beszélni... A lényeg az h elég extra szöszi, szőke haj szolis bőr... Nekem tetszik nagyon, nem arra hajtok meg ilyenek.. Ha nem tényleg odavagyok érte, csak az a gubanc h ő szten nem az a szerelmes tipus ahogy kiszűrtem belőle.. :/ Pedig mindig mondja hogy cuki vagyok aranyos meg szimpi neki stb... Akkor miért nem akar velem járni? Am az idősebbekre hajt akinek van pénze, de mégse kap normális embert.. Ez dühít mert Én rendes lennék hozzá csak nem veszi észre.. :( A témánk közös mindig, nagyon egyformán gondolkodunk, és a poén hogy ő is balkezes.. :D Szerintetek mivel füzzem meg hogy megpróbáljuk e?2012. júl. 6. 13:15
11/19 A kérdező kommentje:
Ő nyalt a fagyimból! Pardon! :) Tehát, ezt nem értem.. :D
2012. júl. 6. 13:32
12/19 anonim válasza:
de egyre megkerlek... mossal fogat,hajat,furofj le,tiszta ruha....ne legyel koszos,meg budos.... :) csak tanacs keppen :)) ez nagyon fontos egy lanynal hogy igenyes legyel!!! most nem kell rozsabimboval menjel... cool legyel egyszeruen :)
13/19 anonim válasza:
kulonben hany evesek vagytok? :)
14/19 A kérdező kommentje:
Én erre mindig ügyelek! Köszi! :D Túl sokat is foglalkozom magammal hapsi létemre.. :D Parfüm dezodor napi 2x fürdök amúgy is. xD
2012. júl. 6. 13:35
15/19 anonim válasza:
akkor jo!!! ez mar jo hir :))) tudod vannak akik erre nem neznek,es akkor eselyuk sincs! De igy van!
16/19 anonim válasza:
ha megvan a telefonszama,kuldj egy smst neki hogy menjetek talalkozzatok egy fagyira... ;) vagy a mozi is jo lenne,nem tudom hogy van e a kozeletekben mozi.... az nagyon jo randihelyszin lehetne.... :)
17/19 A kérdező kommentje:
Nme szereti a mozit.. Ő nem ilyen.. :D
2012. júl. 6. 13:47
18/19 A kérdező kommentje:
A fagyiban biztos benne lenne...
2012. júl. 6. 13:47
19/19 anonim válasza:
Egy kur*va én a te hejedben hagynám nem éri meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!