Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem, hogy lehetnék kicsit "közvetlenebb"?
Szóval, 17 éves fiú vagyok, mindig visszahúzódó természetű voltam, de persze néha próbáltam ismerkedni (természetesen lányokról van szó) és hogy egyre nagyobb lettem egyre többször próbálkoztam.
Az elmúlt 2-2,5 évben, hát nem is tudom hány csalódás ért, azt sem tudtam elérni hogy megismerhessek valakit közelebbről, mindig le lettem rázva valahogy. próbálkoztam már könyvtárban/buliban/kocsmában/sportpályán/városban...stbstb..
Mostanra odáig jutottam hogy már nem is merek beszélni lányokkal, ösztönösen kerülöm az érintkezést velük (fizikálisan és "szellemileg" is).
Hogy tudnám azt elérni hogy ne "féljek" ennyire tőlük?
Gyakorold. Az önbizalom egyetlen módon fejleszthető, és ez ez. A gyakorlás. Ja, meg úgy fogd fel, hogy nem nyerni akarsz, nem meghódítani a csajt, csak beszélgetni.
Szerintem az a gond, hogy meg akarod szerezni magadnak, és nem tudod elfogadni, hogy esetleg visszautasít.
Második vagyok.
A visszahúzódó emberekkel az a gond, hogy nem tudnak olyan közvetlenek lenni, mint mások, és ezért, ha valaki tetszik nekik, valakit meg akarnak ismerni, nem tudják, hogy kezdjenek bele, nem tudnak lazák lenni úgy, mint azok, akiket látott már, hogy nekik milyen könnyen megy az ismerkedés. Itt jön az az érzés, hogy „nekem nem megy”, és ez letör.
De nézd a másik oldalát: Téged érdekel a csaj. Nem csak azért, mert épp ott van, hanem mert valami felkeltette a figyelmedet. Nem biztos, hogy meg akarod kapni, hiszen nem ismered, egyelőre csak meg akarod ismerni, és pont ez a lényeg. Tudatosuljon benned, hogy téged érdekel a csaj. Valamiért. Ha mondjuk azért, mert szép, akkor ezt mondhatod neki. Vagy ha úgy viselkedett, ami neked tetszik.
Próbáld ki, mit reagál rá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!