Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetnék "kanosabb"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék "kanosabb"?

Figyelt kérdés
Unom a jófiú szerepet. Önbizalmam a béka segge alatt, nincs "mire" magabiztosnak lenni.Se nő, se pénz, se kigyúrt test, elég vékony vagyok. Tanácsokat várok 19f
2012. jún. 3. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
MAGAbiztosság, nem "valamire" kell magabiztosnak lenni. Ha meg kanos akarsz lenni, sportolj keményen és ne verd ki.
2012. jún. 3. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
rugjálbe egy fél üveg vodkától
2012. jún. 3. 17:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Alkohol csak kamu magabiztosságot ad az a baj.
2012. jún. 3. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
26%

ha nem vered ki, akkor ugy a 7. nap magasságában már elég nyilvánvalóan kanos leszel. Ez a tapasztalatom.

A másik meg, hogy én is vékony vagyok, nem is joképü, de rágyurtam a meglévő alap segfejségemre, és részegen tényleg elég agilisen tudok csajozni. Mondjuk hazavinni még mindig nem tudok lányokat, de legalább már kavarásra viszonylag könnyen találok lányt aznap estére.

2012. jún. 3. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:

hahahagyjuk már:D

tegnap lementem jozanul csajozni, és mondanom sem kell, hogy hiába a magabiztos fellépés, amit részegen tanultam ki, hiába csináltam ugyanazokat a dolgokat, amiket részegen, mégsem vezetett eredményre. Az alkohol nem magabiztosságot ad, hanem a kommunikáciodat pörgeti fel.

Ennek jo példája, hogy én régen beszédképtelenül részegen SE mertem odamenni lányokhoz, most meg már jozanul is simán, csak éppen hamar kiesek a szituáciobol. Általában jozanul is tudok fecsegni, csak pár perc után koholnak egy vanpasim kifogást. Gondolom azért mert nem nézek ki jol. Ha részeg lennék, akkor jobban tennék az ilyen kifogásokra, aztán a csaj legalább ottmaradna velem a határozottság miatt.

2012. jún. 3. 17:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Alkohol nélkül nem is lehet manapság csajozni?:D
2012. jún. 3. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:

hát lehet, csak gondold már el, hogy a lány ivott, te meg nem.

Nyilván nappal tök más akkor jo eséllyel minden lány jozan, de az éjszakában szerinten nyomasztó és kibirhatatlan jozanon egy szorakozohely.

2012. jún. 3. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!