Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék a barátnője?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit tavaly ismertem meg, akkor elhagyta a barátnőjét mert annyira belém esett, én meg le se szartam... Nem is volt akkor köztünk semmi. Aztán egy évre rá (kb. 1 hónapja) elkezdtünk találkozgatni és persze a szex is megvolt. Viszont úgy kezdtük el ezt a dolgot hogy több ez mint egy barátság de nem járunk hivatalosan... én persze szeretnék, de ő egyelőre nem. Nem tudom mit tehetnék hogy kelljek neki annyira hogy azt mondja hogy járni akar velem. Persze elvileg "nem csaljuk meg egymást", tehát majdnem minden olyan mintha együtt lennénk de úgy szeretné ha ez még nem lenne hivatalos járás... Mit gondoltok? Lehet ebből komolyabb dolog? Azt hozzá tenném hogy tavaly mikor olyan hülye voltam vele állítólag nagyon összetörtem a szívét... azt mondta hogy most az eszére fog hallgatni. Véleményekre vagyok kíváncsi, főleg fiúkéra, talán ők tudják mi zajlik le a fejében...2012. márc. 25. 21:55
1/8 anonim válasza:
Ezt ott rontottad el, hogy lefeküdtél vele járás előtt, ergo járás nélkül is megkapott, ezután már nem gondolkodik abban, hogy járjon is veled. Én meg veszek egy szinonima szótárt, hogy máskor ne írjam minden tagmondatba a "járás" szót.
F/20
2/8 anonim válasza:
Nem akarnék komoly kapcsolatot olyan lánytól, aki csak úgy rip-rop lefekszik velem. Elveszik a varázsa, semmi izgalom.
Pontozzatok le, ha éretlenek vagytok.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem feküdtem vele le rögtön, bár nem is volt sok az a 2 hét... Én úgy gondoltam hogy járunk, mert mikor rákérdeztem akkor azt mondta hogy nem barátok vagyunk. Sajnos kicsit nehéz amúgy nálunk a kommunikáció mert az ő anyanyelve német és hát angolul beszélgetünk. Szóval vannak félreérthető dolgok.
De tény, valószínűleg elrontottam...
2012. márc. 25. 22:09
4/8 anonim válasza:
Elvileg nem csaljátok meg egymást... Te is csak elvileg?
5/8 A kérdező kommentje:
Én nem csalom meg... de azt nem tudom hogy ő mit csinál mikor nem vagyok vele...
2012. márc. 26. 01:46
6/8 anonim válasza:
Mivel nem vagy a barátnője csak a(z egyik) szexpartnere, ezért nem is csal meg.
7/8 A kérdező kommentje:
Végül is igazad van... lehet hogy épp ezért nem mondta ki hogy a barátnője vagyok, így bűntudata sincsen...
2012. márc. 27. 11:23
8/8 anonim válasza:
Sztem nem volt okos dolog az se hogy amikor beléd esett téged nem érdekelt , az se hogy lefeküdtél vele járás nélkül.Nehezen, de még elérhetnéd hogy járjon veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!