Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, akit kb már fél éve ismerek, egy castingon ült le hozzám. :) Tiszta film jelent volt az egész. xD Elkezdtünk beszélni... A lényeg az h elég extra szöszi, szőke haj szolis bőr... Nekem tetszik nagyon, nem arra hajtok meg ilyenek.. Ha nem tényleg odavagyok érte, csak az a gubanc h ő szten nem az a szerelmes tipus ahogy kiszűrtem belőle.. :/ Pedig mindig mondja hogy cuki vagyok aranyos meg szimpi neki stb... Akkor miért nem akar velem járni? Am az idősebbekre hajt akinek van pénze, de mégse kap normális embert.. Ez dühít mert Én rendes lennék hozzá csak nem veszi észre.. :( A témánk közös mindig, nagyon egyformán gondolkodunk, és a poén hogy ő is balkezes.. :D Szerintetek mivel füzzem meg hogy megpróbáljuk e?
2012. júl. 6. 13:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

A cuki és aranyos az egyáltalán nem jelenti azt, hogy tetszel neki.

Nekem is van egy fiú barátom aki elég ocsmány szegény mégis mondom neki, hogy aranyos mert a viselkedése tényleg az.

De járni vele? :S

Belegondolni is undorító!

2012. júl. 6. 13:18
 2/19 anonim válasza:
szerintem mondd meg neki hogy neked nagyon bejon...es utana smarold le :))) hogy forroooooo legyen a levegooo...mondd neki hogy akkor legyen csak szexkapcsolat :)
2012. júl. 6. 13:18
 3/19 A kérdező kommentje:
Persze megfordult ez a fejemben már hogy adok egy jó csókot neki.. :) Nem tom mi lenne utána, lehet örülne és ezt várta, vagy elküldene... :D
2012. júl. 6. 13:24
 4/19 anonim válasza:
@Elso... akkor miert nem mondod meg neki hogy figyelj ide,nem jossz be...en nem ertem az ilyen embereket,miert kell hitegetni valakit..mondd meg neki hogy te nem nezel ki jol ,mert zsiros a hajad (mossa meg,menjen fodraszhoz),,sarga a foga (mossa meg)...de ezt a cuki-muki szoveget hagyjuk... vele cseszel ki..mert tudom hogy megbantani nem akarod...de ez igy nem fair vele szemben...tehat lehet tudna valtoztani,csak fel kellene nyissa valaki a szemet.... de igy nem fogod tudni...
2012. júl. 6. 13:25
 5/19 anonim válasza:
ha elkuld elkuld....es??? van masik no is meg az eletben.... :)))
2012. júl. 6. 13:25
 6/19 anonim válasza:
kulonben is,csak egy hu*e pi8a lehet amelyik csak a penzre hajt...hasznaldd ki most te ot.... legyel ferfi! O nem fog lepni,mert egy lany... mind tettetik a kis szuziket,aztan megiscsak bekapjak a legyet :D
2012. júl. 6. 13:27
 7/19 A kérdező kommentje:
Utolsó.. Igaz, nem halok bele.. Próbaszerencse.. :D Pedig fagyiztam vele egy kehelyben.. :D
2012. júl. 6. 13:27
 8/19 anonim válasza:
miert ne...jah ez jo otlet! fagyizas kozben mondod hogy van egy kis fagyi a szajan...es megpuszilod :)) ez jooo.... :)))
2012. júl. 6. 13:29
 9/19 A kérdező kommentje:
Lehet hogy sokat szarozok és nem lépek... Pedig megengette hogy megfogjam a mellét.. Meg örül neki ha szólok hogy menjünk együtt castingra megint.. Akkor mondja h király! :D Mindenesetre furi egy lány az tuti.. :)
2012. júl. 6. 13:30
 10/19 anonim válasza:
vgay kerdezdd meg tole..hogy van egy lany ismerosod,neked nagyon bejon...de te nem tudod hogy neki bejossz e..... mit szol...mi az 5lete??? :D
2012. júl. 6. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!