Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kell a szep/dogos lanyokk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell a szep/dogos lanyokkal beszelni?

Figyelt kérdés

eddig nem totodtem a kulsommel de egy ideje figyelek arra h jol nezzek ki es azota kozelednek felem az igazan dogos csajok... de nem tudom h hogyan kell veluk banni... teljesen zavarba jovok ha ramirnak pl...

20F

2012. júl. 5. 23:02
 1/10 anonim ***** válasza:
pl gyakorolj. még is mit mondhatnánk?
2012. júl. 5. 23:02
 2/10 AvernusTriad ***** válasza:
Pont ugyanúgy, mint a nem dögös lányokkal, csak többet udvarolni, flörtölni.
2012. júl. 5. 23:03
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a "szép, dögös csajok" igen bő fogalom. Azokon belül vannak intelligensek illetve parasztok akiket a külsőddel már 98,3%-ban meg tudsz győzni. A normális csajok viszont hiszem hogy a belső dolgokat is figyelembe veszik, pl hogy okos, intelligens, toleráns szeretetre méltó vagy.

Valamint igen, a külső is nagyon fontos a vonzalomhoz ugyan úgy mint nekünk is számít hogy csinos barátnőnk legyen. :)

19/F

2012. júl. 5. 23:07
 4/10 anonim ***** válasza:
miért szeretnél drogos lányokkal beszélni?
2012. júl. 5. 23:07
 5/10 anonim ***** válasza:
úristen...mint bármelyik másik humanoid humanoid életformával
2012. júl. 5. 23:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Bocsi, végülis mindent írtam csak a kérdésedre nem válaszoltam!

Szerintem úgy kell beszlélni velük mint bárki mással. ha normális vagy legbelül akkor mindenkivel figyelmesen, szimpatikusan bánsz...mondjuk az egy jó pont lehet hogy nem a földet nézed miközben beszélsz hanem a szemét! És az őszinte mosollyal sokra lehet menni azt mondom.

19/F

2012. júl. 5. 23:11
 7/10 A kérdező kommentje:

drogos:DD

....hat nem tudom miert de nekem olyan mint egy felsobb faj... lehet azert mert eddig nem le se szartak..

2012. júl. 5. 23:11
 8/10 A kérdező kommentje:
-nem
2012. júl. 5. 23:12
 9/10 anonim ***** válasza:
ha felsőbbrendűként tekintesz a lányokra, már magadra is robbantottad a kártyavárat
2012. júl. 5. 23:25
 10/10 anonim ***** válasza:

naháááát, jol nézel ki?

éééérdekes...

2012. júl. 5. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!