Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok beszélni a lányokkal. Velem van a baj?
Figyelt kérdés
A lányokkal nem értem meg úgy magam mint a fiúkkal...:S
Nincs nagyon közös téma - engem a HSM nem érdekel,őket meg a foci nem...
13/F
2010. jan. 14. 20:48
1/9 anonim válasza:
hehe :) ez aranyos :)
ne foci és ne HSM legyen akkor a téma :) hanem vmi közös :) nem ismerjük egyikőtöket sem, ezért nem tudjuk megmondani mi legyen a téma.
2/9 anonim válasza:
Igen veled van a baj...
Készülj fel HSM-ből...Vagy beszélgess velük anyukájuk lekváros sütijéről...
Az meg mi a frászkarika(HSM)??
3/9 anonim válasza:
Mi a takonybavert túrós rák az a HSM?
Egyébként 13 évesen ez még nem csoda. Idővel, amikor majd már a mindennapi élet malmai őrölnek (nem az ált. isk. ahová most jársz) lesz 101 millió téma. Ezzel persze nem a számla kifizetésekre gondoltam...
4/9 anonim válasza:
HSM = High School Musical -.-':P
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi,mindből okosabb lettem talán leginkább az elsőböl...:D
2010. jan. 16. 22:13
7/9 anonim válasza:
Azért nem tudsz velük beszélgetni, mert nem vagy még rá érett, bár ezen nem csodálkozom. 13 éves vagy, ebben a korban focizz, tanulj, sportolj, és csak távolból figyelgesd a csajokat. 13 évesen mit gondolsz lesz egy komoly kapcsolatod? Basszus 18 évesen nem érzem azt, hogy nekem sürgősen szükségem lenne egy barátra.
8/9 anonim válasza:
egy biztos terv:
vedd elő. egyik sem utasitja vissza.
9/9 anonim válasza:
Igen!!!!!!!!44444négy4444!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!