Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SRÁCOK! Ez bejön nektek? LENT!
Figyelt kérdés
165 centi vagyok 55 kiló.
Pici cicik, full lapos has, széles csípőcsont és kicsit nagyobb popsi? :)
2012. júl. 5. 19:20
11/23 anonim válasza:
ilyen alakkal ne nagyon legyél depressziós
13/23 A kérdező kommentje:
sajna nem ilyen egyszerű :) :(
2012. júl. 5. 19:33
14/23 anonim válasza:
miért ne lenne, te mondtad hogy pozitív értékeléseket kapsz akkor mi a probléma?
15/23 A kérdező kommentje:
engem is foglalkoztat ez... egyszerűen, nem tudom. önmagam ellensége vagyok.
2012. júl. 5. 19:39
16/23 anonim válasza:
önmagad ellensége? hát neked egy pasi kell :D
17/23 A kérdező kommentje:
van ;) :P
2012. júl. 5. 19:50
18/23 anonim válasza:
ha van pasid akkormeg mit érdekel hogy más srácoknak mi jön be? ... tipikus önfényező csaj vagy akinek feltűnési viszketegsége van...
méghogy "önbizalomhiányos" oké...persze :D
20/23 anonim válasza:
Leírsz ide 2 mondatot és elvárod, hogy bókokkal halmozzanak el? Azért én nem érném be ennyivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!