Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elítélendő ha egy csaj egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő ha egy csaj egy buliba több pasival is smárol?

Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 17:51
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:

48: Ez így tiszta. :) Lehetnek feltételeid a komoly kapcsolatot illetően, az a te dolgod. :)

A hír is terjedhet, de buktak ezen már nagyot. Mert egyik csaj ismerős első este ágybabújt egy csinos idegennel, aki kedve szerint(!) kényeztette, utána semmit sem akartak egymástól, ennyi volt a történet. Csakhogy, aztán próbálkoztak a csinos idegen ronda haverjai is, akik nagyot koppantak. Nem durván lettek visszautasítva, csak finoman, mivel nem tetszettek, továbbá nagyon tévesen(!) azt hitték, ez olyan játék, ahol bármit lehet a lánnyal.

Persze, aztán mérgükben ribancozták rendesen, de szintén az ő gondjuk. :)

2012. júl. 5. 19:19
 52/57 anonim ***** válasza:
jogosan fogja a pasi hinni hogy ribi vagy, tudod a normális pasik nem szeretik ha hülyének nézik őket, én legalábbis nem szeretem
2012. júl. 5. 19:20
 53/57 anonim ***** válasza:

Különben, ilyen "szűrő" a lányoknál is van (valahol talán már említettem).

Egyik laza, nagyon csajozós fiú most például(tudom, ez sem szép) nagyon belezúgott egy olyan lányba, akinél ő csak 2.

De a lánynak (bár nem különb, jelzem!) nem kell komoly kapcsolatra, mert tudja, hogy csak kalandra való. :)

2012. júl. 5. 19:21
 54/57 anonim ***** válasza:

ma 19:19

Persze..Van ilyen.Sőt, vannak fiúk akik sokszor nagyobb r.bancok, mint az utolsó sarkon álló k.rva.:)

Ezek a rózsaszín izompólós, egész este egy red bullt szürcsölgető, egy kortyot iszik kettőt köp vissza figurák..Viszont nem egy lánynak ez tetszik.

Ízlések, én elítélem az ilyen lányokat, vagyis inkább próbálom a baráti társaságom közeléből is kizárni őket, másoknak pedig, ahogy látom neked, ez normális.Mindenki máshogy gondolkozik.

2012. júl. 5. 19:34
 55/57 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

igen bevallom máshogy kellett volna tennem, de akkor ott... és aki nagyon tetszik pasi most tuti azt gondolja rólam hogy én egy .urva vagyok."

Nem lepődnék meg túlzottan ha ezt gondolná...

Még ha nem is vagy az,ez a viselkedés szánalmas,az meg pláne hogy azt mondod komoly kapcsolatot akarsz.Egyedi a módszered:D

2012. júl. 5. 20:40
 56/57 anonim ***** válasza:

Szerintem undorító, ha egy nő/ lány így viselkedik. Igen írtad, hogy nem feküdtél le velük, de szerintem a csók is számít... Ilyen embernek még nem való komoly kapcsolat... talán jobb is ha kiéled magad... Bár mondom én nagyon elítélem az ilyet, nagy ívben kerülöm az ilyen embereket. Nem árt, ha egy nő megtartja a méltóságát, később még jól jöhet :P

20/L

2012. júl. 5. 22:36
 57/57 anonim ***** válasza:

Tonik:

"Ezek a rózsaszín izompólós, egész este egy red bullt szürcsölgető, egy kortyot iszik kettőt köp vissza figurák..Viszont nem egy lánynak ez tetszik."

Nem tudom, de dekoratív pasi alatt én nagyon nem erre gondoltam. :S :D

2012. júl. 6. 08:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!