Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha egy csaj egy buliba több pasival is smárol?
És abszolút nem könnyű préda. Csak nem akar kalandon kívül mást az aktuális fiútól.
Ezzel együtt talán a legigényesebb csaj, akit ismerek, piszok válogatós természete van. :)
Szórakozz velük nyugodtan, arra valók, és ők sem panaszkodhatnak. Hisz sokszor maguk mondják, hogy csak kalandozni akarnak.
A rendes fiúkat azért kíméld, de a többi mégcsak nem is reklamálhat. ;D
És, hogy megnyugtassalak: talán beírogatják ide, milyen könnyű préda vagy, de én a környezetemben azt tapasztaltam, hogy még futni is jobban futnak egy olyan csaj után, aki sok sráccal szórakozik, de egyiknek se köti le magát.
Mint egy olyan után, aki vigyázz erre, de közben minden vágya egy komoly kapcsolat.
"Sajna" ez van, ilyenek a fiúk, még ha maguknak se vallanák be!
És miért nem, ha te se akarsz többet? :D
Én például csak kalandokat akarok a fiúktól, ők mégis mindig komoly kapcsolatot akarnak tőlem.
Ha kell, adok kölcsön belőlük. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!