Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elítélendő ha egy csaj egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő ha egy csaj egy buliba több pasival is smárol?

Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 17:51
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
Való igaz, kissé zavarodott a leányzó. Döntené el, mit akar. Nem is nekünk kell, hogy leírja ide, de legalább ő tudja!
2012. júl. 5. 18:46
 32/57 anonim ***** válasza:
100%

Nekem apukám azt tanította, hogyha elhívok randira egy lányt, az első randin még csók se legyen.Majd a másodikon talán.

Nem, hogy buliban vadidegennel..Na jó, nem vagyok én sem szent.Ha van alkalom rá, hogy nem ismerem, de mégis smároljak vele, megteszem, de biztos, hogy nem akarok már tőle semmit, mert könnyűvérű.Ha viszont, ismerkedünk, és látom, hogy távolságtartó, nekem nagyot nő a szememben, és megakarom ismerni még inkább.

Az ilyen lányok meg is érdemlik, hogy kihasználják őket, utána meg sírjanak.Én megvetem, sőt ha látok ilyet, és ismerem a lányt, vagy a haveri társaságunk együtt lesz az este végére, és látom, hogy ezt csinálja én nem tudom megállni, hogy ne szóljam meg.

Szerencsére vannak normális csajok.Még.

2012. júl. 5. 18:51
 33/57 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hívják Csókk.urvának.

Teljes mértékben leítélem. Undorító, az én értékrendemmel nem össze egyeztethető.

De számomra az is egy könnyű vérű undorító lotyó, aki minden bulin mással smárol. És valljuk be, nyár van, minden napra jut egy buli.

19/L

2012. júl. 5. 18:54
 34/57 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hívják Csókk.urvának.

Teljes mértékben elítélem. Undorító, az én értékrendemmel nem össze egyeztethető.

De számomra az is egy könnyű vérű undorító lotyó, aki minden bulin mással smárol. És valljuk be, nyár van, minden napra jut egy buli.

19/L

2012. júl. 5. 18:55
 35/57 anonim ***** válasza:

32: Ez abból fakad, mert a férfi így lehetett benne biztos, hogy a partnere nem fog félrelépni, és ezért ő lesz a gyermekek apja. Az apaság bizonytalan, a fiúk ezt a biológiai hátrányt "kompenzálják" azzal, hogy felértékelik a női szemérmet.

Az még eszedbe sem jutott, hogy előfordulhat, a csaj sem akar semmi komolyat tőled? :)

2012. júl. 5. 18:56
 36/57 anonim ***** válasza:
A 34-es lány például maradéktalanul igyekszik megfelelni ennek az elvárásnak, hogy sikeres legyen a fiúk körében. :)
2012. júl. 5. 18:57
 37/57 A kérdező kommentje:
buliba nem lehet ismerkedni ennyi.
2012. júl. 5. 18:59
 38/57 A kérdező kommentje:
nem vagyok zavarodott ennyi
2012. júl. 5. 18:59
 39/57 anonim ***** válasza:

"Ha van alkalom rá, hogy nem ismerem, de mégis smároljak vele, megteszem, de biztos, hogy nem akarok már tőle semmit, mert könnyűvérű."

Na, sok barátnőm például kifejezetten örülne, hogy te ilyen könnyen letudható vagy, nem kell utána lerázni, nem nyafogsz komoly kapcsolat miatt, problémamentes, magától szépen lelépő fiú lehetsz. :)

2012. júl. 5. 19:00
 40/57 A kérdező kommentje:
igen bevallom máshogy kellett volna tennem, de akkor ott... és aki nagyon tetszik pasi most tuti azt gondolja rólam hogy én egy .urva vagyok.
2012. júl. 5. 19:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!