Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12L vagyok, csókolóztam már sráccal de régebben/1éve/ de most van egy srác a suliba akinek bejövök úgylátom (nekem is bejön), szóval már izzik a levegő körülöttünk amikor beszélünk. Hogy közeledjek hozzá ill. hogy próbáljam megscókolni?
Figyelt kérdés
Egymás mellett ülünk a metrón erre észre veszem hogy tapizta a combom!Mindig cikis vicceket mond és felhozza a cikis témákat!2009. júl. 10. 10:45
21/23 anonim válasza:
egy 12 éves lány ne gondoljon ilyenre,atyaúristen hova fajul a világ.hála istennek az én korosztályom még normális.
22/23 anonim válasza:
Én írtam előtted 2-vel.
Nem értem az ilyen gondolkodású embereket. Miért lesz valaki attól rosszabb ember, ha 12 évesen csókolózik? Nem lesz, se rosszabb, se jobb, se nagyobb, se kisebb, csak egy élménnyel, tapasztalattal lesz gazdagabb. (Ami hozzá teszem, nem biztos, hogy jó, de általában nagyon is jó szokott lenni.) Egyébként hány éves vagy, hogy azt írod, hogy a te korosztályod "még normális"?
23/23 anonim válasza:
Szntem igaza van az illetőnek... Télleg elfajult ez a világ... (ezzel nem a csókra célzok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!